מריאה שם עברי?

eranmc

New member
לירון לא!! חחחחח

רועי יא סכסן אין בינהם שנאה!!!!! סתם. בקיצר לירון עכשיו שאני חושב על זה, התימנים לא קובלו ע"י האשכנזים או ע"י הספרדים, מעניין במיוחד. ולירון לא, אחיך באמת אוהב אותך, גם אמא שלי ואחייה אבו מכות וזה והיום הם כמו "אחים", ממש חולים אחד על השנייה. בקשרים שנים טובים, אני מדבר יותר גרועה :)

roimc

New member
ערן טעות

לא קובלו ע"י האשכנזים אבל כן ע"י הספרדים כי הרי הספרדים הם מזרחים... YEMENITES RULE!!!!

eranmc

New member
לא סטופיד ביץ´!!!

חחחחח רועי אחי אתה גם עושה את היחידה הראושנה, היית מת לצטט לך מהספר אבל בקיצר הם נדחו ע"י כולם בגלל המנהגים, דרך התפילה ואורח החיים השונים.

roimc

New member
וואלה?

ומה הרגיש הרבע התימני שלך באותו זמן שלמדתם את זה בכתה? או שאתה אומר שאתה טוניזאי :) שלמדנו על עלה בתמר שזה מה שהתימנים האמינו שהמשיח צריך להגיע והאשכנזים בכתה צחקו על זה הרגשתי כאילו כולם מסתכלים עליי!!! אפילו שיש עוד תימנים!!! טוב יאללה היום כבר כולם יודעים שהתימנים שולטים וגם כולם אוכלים ג´חנון חוץ ממך חמודי... אפילו שלי כבר נשבר מהמאכל הזה.

MCRulz Liron

New member
מה קרה לך? ג´חנון RULZ!!!!

בבסיס יש לנו אובסססיה עם מקום שקוראים לו ג´חנון CALL זה ברמת גן, ורק בגללנו הם התחילו לעשות משלוחים לתל השומר.. בקיצר, אין יום שאנחנו לא מזמינים משם.. אני יכולה לתת לך את התפריט שלהם בעל-פה חחחח... אין על הג´חנון שלהם !!!!!!

roimc

New member
חחחחח

וואלה איזה שם דפקו למקום. ג´חנון זה טעים ברור אבל תדמייני 17 שנה אותו דבר!!! האמת היא שאין לי ממש מה לאכול ביום שבת בבוקר חוץ מזה אז אני מתפשר. כל יום אתם מזמינים? תיזהרו לא לתפוח כמו עוגה כי זה מלא שמן כידוע. ראי הוזהרת

MCRulz Liron

New member
חחח שם גדול!

כן אני יודעת שזה משמין, מה לעשות.. משתדלים כמה שפחות! לא תמיד מזמינים ג´חנון, לפעמים סלטים.. וחוצמזה, לא כל הבסיס מזמינים, כל יום כמה אנשים אחרים. הם מכירים אותנו כ"כ טוב.. אנחנו כבר מכירים את כל השליחים שלהם! אפילו היינו במקום עצמו, כיבדו את כולנו בשתייה חינם! חחחח

roimc

New member
איזה כיף לך

נשמע שאת חופשייה ואוכלת דברים טעימים בצבא אז אולי בא לך ללמוד פה במקומי לאזרחות? חרא של מקצוע ואני לא רוצה להיות שר שאני אגדל אז מה הטעם. FUCK THE SYSTEM!!!

eranmc

New member
חחח במגן כתבתי בסוף

התימנים היקרים, האמיצים, החרוצים... ואני שונא אוכל של תימנים. אמריקה רולז!!!!!

roimc

New member
לא צריך - יש מספיק שאוהבים!!!

וחוץ מזה אמריקה SUCKS. המקום עצמו יפה :) אבל האוכל שלהם על הפנים. תאמין לי אנחנו בארץ מחקים אותם יותר טובים ממה שהם עושים. הבורגר שלהם דוחה והנקניקייה בלחמנייה הייתה ענקית ולא טעימה בכלל. והצ´יפס טבע במלא שמן וזה עוד היה בניו-יורק לא תגיד עיר נידחת. וגם הגלידה שלהם דוחה. שמו לי 3 כדורים ענקיים והטעם היה... שתבין - גלידה הם לא יודעים לעשות. אם הייתי צריך לבחור אוכל של מדינה הייתי בוחר איטליה. אין כמו האוכל של האיטלקים.

eranmc

New member
אממ

1/2 טוניזאי 1/4 תימני 1/4 שמור למערכת... זה כל כך דוחה שאני מתבייש בזה.

גם אבא שלי חשב ככה

פעם הוא שמע מראיה הרבה, *הזקן*... (חח) ואז בררנו והסתבר שהשם מראיה הוא פשוט גרסה אנגלית יותר לשם מריה. זה הכל כנראה

למעלה