מריאה שם עברי?

eranmc

New member
מריאה שם עברי?

טוב שמתי את זה באתר ז"ל שלי לפני שנה אבל אם לא קראתם אז הנה זה שוב: Mariah ~ Moriah ~ (Hebrew) ~ meaning ~ God is my teacher ~ motivation ~ A strong desire to protect those dear ~ character ~ An impartial person ~ feelings ~ A happy-go-lucky person ~ intelligence ~ Is a quick witted and bright person ~ spiritual ~ Their inner strength overcomes obstacles ~ nature ~ Your loyality is unquestioned ~ inherent ~ You are regardful of others

eranmc

New member
כן אולי אתר מפגר

חיפשתי ערן מצאתי ארין וערנסט.

MCRulz Liron

New member
חחחחחח!!!!

כן, די מפגר. לא נראה לי שיש קשר בין MARIAH ל MORIAH בשיא הרצינות... מה נשמע? עשיתי היום עדשות כחולות!! לצערי זה רק זמני כי יש לי צילינדר ואי אפשר לעשות אמיתיות עם צילינדר :(((((((

eranmc

New member
חחחחחח BACK

אבל אם תחשבי על זה JESUS זה ישו, ויש מלא כאלה יכול להיות שזה שונה... בקשר לעדשות, איזה מעצבן הצילנדר הזה, לאמא שלי יש!!! אבל למה שלא תעשי לייזר? זה יעיל לתקופה ארוכה. ועדשות כחולות הורסות את העינים, ואם אין לך עינים טיפה בהירות זה לא כזה שוס זה כהה כזה. בכל אופן עכשיו את בלונדינית עם עינים כחולות, אולי נתתחתן? וציפור קטנה רמזה לי שאת כן תמנייה איך שהוא... נמקי :)

eranmc

New member
משהו לדוברי משפקיים ולירון

אם אני אוהב מישהי זאת רק גל. :)

MCRulz Liron

New member
טוב הסבר מפורט עלי

כיוון ששאלת... קודם כל, היו לי כבר עדשות כחולות במשך שנתיים ואהבתי מאוד! הבעייה שבכיתה יא פתאום עלה לי המספר וגם הצילינדר (מיקוד ראייה למי ששאל) ולכן עכשיו אני לא יכולה לעשות עדשות כחולות עם ראייה וצילינדר.. אז מה שיש לי עכשיו זה רק צבע ואני שמה על זה משקפיים ככה שזה ח-ר-א! בקשר למוצא שלי.. כבר אמרתי לך 1000 פעם, זה די מסובך אבל אני אסביר לך בכל אופן: אני, ההורים שלי, 4 סבתאות וסבים שלי - כולם נולדו בארץ. מצד אמא: אמא של סבתא - נולדה בארץ. ההורים שלה נולדו ברוסיה. אבא של סבתא - נולד ברוסיה גם. אמא ואבא של סבא - נולדו בפולין. מצד אבא: אמא ואבא של סבא - נולדו ברומניה, עלו לארץ בגיל צעיר. ייתכן שבעבר היה גם פה מוצא ספרדי, אנחנו לא בדיוק יודעים אבל יש משהו ספרדי או הולנדי במוצא... ברצינות!! אמא ואבא של סבתא - נולדו בארץ, אחרי כ-2 דורות (שבאו מתימן ) שכבר היו פה בארץ והיו חלק ממקימי מושבת (כיום עיר) זכרון יעקב! אז תמיד ששואלים אותי אני אומרת שאני צברית. ואם מתעקשים אז אני בעיקר אשכנזייה עם 1/8 מתימן ו 1/8 פוטנציאלית מאלוהים יודע איפה...

eranmc

New member
חחח אחייך מתגאה להיות תימני במקום

כמו רועי הנחמדון. אני רבע תימני. אבל צברי.

MCRulz Liron

New member
חחח אתה מדבר עם המכוער הזה?

רק כדי להבהיר משהו עליו... אני ש-ו-נ-א-ת אותו.. אני לא מבינה איך ייתכן כדבר שיש ביננו קשר.... אני מנסה כ"כ חזק להזכר בשיחה שהייתה לנו בלי לריב.. פשוט לא קיים כזה דבר.. הקטע זה שגם כשאני ממש ממש מנסה, זה בלתי אפשרי. אין שום דבר בעולם שאנחנו מסכימים עליו. טוב, קורה.

eranmc

New member
לא, אנחנו לא.

דברנו לפני חודשיים. ותדעי לך שהוא עודד אותי למנות אותך למנהלת והוא כל הזמן אומר מילים טובים עלייך. ככה שהוא יצא סבבה איתך. אבל מכיוון שבינתיים אף אחד לא מנהל ולא יהיה, אתם מקבלים כוכב אדום ליד השם עד שנסדר את העניין.

MCRulz Liron

New member
בטח הוא תכנן משהו

הוא לא עושה שום דבר בתמימות, תאמין לי ד"א.. מילים טובות !!!!!

roimc

New member
איזה שנאה

בא לך לכתוב פה למה את שונאת אותו ככה?

MCRulz Liron

New member
אמרתי לך.. אנחנו האנשים הכי שונים

בעולם, ויש דברים מסויימים שהוא עשה/עושה שלא משנה כמה נחמד הוא יהיה אח"כ, אני בחיים לא אשכח לו. אבל אני לא רוצה סתם להתחיל להכנס לפרטים פה!

galmc

New member
רוצה להתחלף?!

אחות קטנה בת 6 וחצי, תאמיני לי ששעה אחת איתה את תחשבי שאחיך מלאך היא לא שותקת!!!!!

MCRulz Liron

New member
חחח יש לי אחות קטנה, בת 11

ואני מתה עליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא קטנה ממני ב - 9 שנים ואנחנו מסתדרות מצויין.. אני כבר רואה אותנו חברות ממש טובות כשהיא תגדל. אני כבר מכינה אותה להיות מעריצה של מאריה.. חחחח שתינו לא מסתדרות עם אחי ד"א.

galmc

New member
יווו כיף לך!

הלוואי שהיא הייתה בת 11, כבר בטח הייתה שותקת היא לא תאהב את מריה, משום מה היא אוהבת מזרחית- כמו אבא שלי והיא בת 6 וחצי!!! עם אחי אני מסתדרת מצויין (הוא בן 17 וחצי), אולי מהסיבה שהוא נמצא בבית רק כשהוא ישן :)

eranmc

New member
תמיד זה ככה

ק-נ-א-ה. אבל תדעו לכם שזה הדבר הכי מסוכן בעולם!!!!!

למעלה