מרטיני ביאנקו

NNעליך

New member
תגובה

1/2 וורמוט, 1 ג'יו + זית = מרטיני 1/4 וורמוט, 1 1/2 ג'ין + זית וקליפת לימון = מרטיני יבש 1/8 וורמוט, 1 1/2 ג'ין + בצלצל = גיבסון ואפשר כמובן את כל הקבוצה

itayuri

New member
תיקון קטן

כל המתכונים הנ"ל נכונים לגבי מרטיני DRY לא ביאנקו, עם הביאנקו אפשר להכין מרטיני מתוק - 1 1/4 ג'ין 1/4 מרטיני ביאנקו מקשטים בדובדבן איתי

Orrza

New member
ועוד תיקון לאיתי

לא סתם דריי, אלא אקסטרה דריי

itayuri

New member
עד כמה שאני יודע

זה לא משנה , אני לא מכיר מרטיני דריי רגיל (מה שכמובן לא אומר שאין) אבל הרעיון הוא שבמרטיני יבש ובטח בגיבסון לא צריכה להיות מתיקות (בגלל זה הוא יבש) אפילו ניתקלתי בחנות שמוכרת שפריצר (כמו שיש במספרות) בשביל מרטיני יבש מאוד מאוד. (שמים ג'ין בכוס ומוסיפים שפריץ)

itayuri

New member
ראיתי באינטרנט

ביותר ממקום אחד וזה לא עלה יותר מ 10 דולר (כמו בקבוק בושם קטן) יש לי רעיון בשבילך , יש בדיוטי פרי סט של שלושה בקבוקוני בושם בצורת עט, תשיג אחד (בטוח מישהיא קיבלה כזה מתנה מתישהוא) תישטוף טוב ותמלא במרטיני , או שלא תישטוף טוב ויהיה לך מרטיני אה לה גיל חובב איתי

siete

New member
ממה שאמרו לי פעם בכמה פורומים

אין כמעט קוקטיילים עם מרטיני ביאנקו. כמעט כל הקוקטיילים הם עם מרטיני רוסו (אדום), או אקסטרה דריי (לבן יבש). אבל אני מניחה שלא יקרה כלום אם תערבב אותו עם ג'ין
אני לא אספר לאף אחד.

amircn1

New member
אני מכין את הקוקטיילים שלי

בעיקר עם מרטיני ביאנקו, לא אוהב את הטעם של היבש (ובגלל זה אין לי אותו בבית), מה לעשות שאני אוהב מתוק ...

egavish

New member
סאן פרנסיסקו נוסח ניו יורק

1.5 ג'יו, 0.5 ליקר בננה, 0.5 ביאנקו, מיץ תפוזים, גרנאדין. (אפשר גם עם אוכמניות- שווה יותר. (לרוויה!)

D r a m b u i e

New member
תנסה פשוט לשים

אותו בכוס אולד פאשן, עם קרח ופלח תפוז, ההנאה מובטחת.

Zare

New member
קצת יצירתיות............

1.ביאנקו + ספרייט (פשוט וטוב) 2.ביאנקו + שמנת/חלב + קוואנטרו + זיט לימון 3.ביאנקו + שמנת/חלב + ליקר מנטה ויש עוד .............

siete

New member
לא ולא!

משקאות הבסיס שהולכים הכי טוב עם וורמוט הם: ברנדי וג'ין. לא הייתי שמה שמנת/חלב יחד עם לימון סתם ככה. וליקר מנטה יעלים את כל הטעם של הוורמוט. אז למה לשים?

../images/Emo45.gif ללא ספק הגרסה המוצלחת יותר

של סאן-פרנסיסקו -- בגרסה הזאת הוא נחמד מאד (בניגוד לגרסת הבר-האקטיבי: 0.5 ג'ין, קרח, מיץ תפוזים, גרנדין
)

קוקטלים עם מרטיני רוסו (אדום) ?

תודה על הקוקטיילים לביאנקו.... עכשיו , אילו קוקטיילים אפשר לעשות עם הורמוט האדום? תודה

D r a m b u i e

New member
מנהטן

מנה וחצי ברבן, מכל סוג שהוא (גם ג'ק יילך ואם אתה ממש לחוץ שים סקוטש אבל אז זה ייקרא רוב רוי). שלושת ריבעי מנה וורמוט. זילוף אנגוסטורה, הכל בשייקר עם קרח, לסנן לכוס מרטיני, לזרוק פנימה דובדבן וצ'ירס!

למעלה