זה לא משנה , אני לא מכיר מרטיני דריי רגיל (מה שכמובן לא אומר שאין) אבל הרעיון הוא שבמרטיני יבש ובטח בגיבסון לא צריכה להיות מתיקות (בגלל זה הוא יבש) אפילו ניתקלתי בחנות שמוכרת שפריצר (כמו שיש במספרות) בשביל מרטיני יבש מאוד מאוד. (שמים ג'ין בכוס ומוסיפים שפריץ)
ביותר ממקום אחד וזה לא עלה יותר מ 10 דולר (כמו בקבוק בושם קטן) יש לי רעיון בשבילך , יש בדיוטי פרי סט של שלושה בקבוקוני בושם בצורת עט, תשיג אחד (בטוח מישהיא קיבלה כזה מתנה מתישהוא) תישטוף טוב ותמלא במרטיני , או שלא תישטוף טוב ויהיה לך מרטיני אה לה גיל חובב איתי
אין כמעט קוקטיילים עם מרטיני ביאנקו. כמעט כל הקוקטיילים הם עם מרטיני רוסו (אדום), או אקסטרה דריי (לבן יבש). אבל אני מניחה שלא יקרה כלום אם תערבב אותו עם ג'ין
משקאות הבסיס שהולכים הכי טוב עם וורמוט הם: ברנדי וג'ין. לא הייתי שמה שמנת/חלב יחד עם לימון סתם ככה. וליקר מנטה יעלים את כל הטעם של הוורמוט. אז למה לשים?
מנה וחצי ברבן, מכל סוג שהוא (גם ג'ק יילך ואם אתה ממש לחוץ שים סקוטש אבל אז זה ייקרא רוב רוי). שלושת ריבעי מנה וורמוט. זילוף אנגוסטורה, הכל בשייקר עם קרח, לסנן לכוס מרטיני, לזרוק פנימה דובדבן וצ'ירס!