מרטין תגידו מזל טוב מרטין התחתנה בנישואים אזרחיים. מעניין אם אלדד התקשר להגיד מזל טוב
פ פליפ2 New member 1/3/15 #1 מרטין תגידו מזל טוב מרטין התחתנה בנישואים אזרחיים. מעניין אם אלדד התקשר להגיד מזל טוב
L l86 New member 1/3/15 #2 הא? מאיפה המידע? היא נשואה כבר ממזמן למיטב ידיעתי. ולמה שהוא לא יתקשר? זו היא שלא רוצה לדבר איתו, לו אין שום בעיה איתה.
הא? מאיפה המידע? היא נשואה כבר ממזמן למיטב ידיעתי. ולמה שהוא לא יתקשר? זו היא שלא רוצה לדבר איתו, לו אין שום בעיה איתה.
פ פליפ2 New member 1/3/15 #3 היא לא הייתה היא לא הייתה נשואה היא הייתה במערכת יחסים ארוכה ואתמול שינתה לנישואים אזרחים. סתם צחקתי לגביי אלדד אני יודעת שהיא ניתקה איתו קשר. ומאוד מקווה שזה לא בא מהצד שלו
היא לא הייתה היא לא הייתה נשואה היא הייתה במערכת יחסים ארוכה ואתמול שינתה לנישואים אזרחים. סתם צחקתי לגביי אלדד אני יודעת שהיא ניתקה איתו קשר. ומאוד מקווה שזה לא בא מהצד שלו
L l86 New member 1/3/15 #4 היא התחתנה כבר ממזמן, רק עכשיו היא עדכנה בפייסבוק. ודיברנו על זה כבר, היא אמרה בעצמה שזה בא מהצד שלה.
היא התחתנה כבר ממזמן, רק עכשיו היא עדכנה בפייסבוק. ודיברנו על זה כבר, היא אמרה בעצמה שזה בא מהצד שלה.
L l86 New member 1/3/15 #6 גם את זה היא כתבה בפייסבוק? כל הזמן יש שמועות שהיא עומדת לחזור אבל היא עצמה תמיד אומרת שזה מסובך לה והיא לא יכולה לעזוב עכשיו.
גם את זה היא כתבה בפייסבוק? כל הזמן יש שמועות שהיא עומדת לחזור אבל היא עצמה תמיד אומרת שזה מסובך לה והיא לא יכולה לעזוב עכשיו.
פ פליפ2 New member 1/3/15 #7 אכן זה היה רשום שהיא חוזרת. למרות שממזמן שמעתי שמועות שהיא עומדת לחזור לארץ. מעניין עם היא ואלדד יפגשו אם היא תהיה בארץ
אכן זה היה רשום שהיא חוזרת. למרות שממזמן שמעתי שמועות שהיא עומדת לחזור לארץ. מעניין עם היא ואלדד יפגשו אם היא תהיה בארץ
פ פליפ2 New member 1/3/15 #9 אז לא הכבוד שלה לא יתן לה. חוץ מזה הקטע הזה מאוד משעשע שהיא בקשר עם המשפחה שלו ולא איתו
L l86 New member 1/3/15 #10 צודקת. כן, זה בכלל מוזר....אני מאמינה שהם באמת אוהבים אותה ורואים בה חלק מהמשפחה. היא בטח תיפגש איתם.
צודקת. כן, זה בכלל מוזר....אני מאמינה שהם באמת אוהבים אותה ורואים בה חלק מהמשפחה. היא בטח תיפגש איתם.
פ פליפ2 New member 1/3/15 #11 נכון בעיניהם החא תמיד תמכה ואהבה את אלדד. וגם התנהגותה לקארין למרות שהיא זוגתו היה רק כדי לגונן עליו. אבל לא נראה לי שאיכפת לאלדד שהיא בקשר עם משפחתו
נכון בעיניהם החא תמיד תמכה ואהבה את אלדד. וגם התנהגותה לקארין למרות שהיא זוגתו היה רק כדי לגונן עליו. אבל לא נראה לי שאיכפת לאלדד שהיא בקשר עם משפחתו