מרחק

מרחק

האם לדעתכם מרחק הוא עילה טובה להפסיק היכרות כלשהי? אני מתכוון להיכרות מכל סוג- זוג אוהבים, זוג חברים, זוג אויבים (וכו')

SadClown

New member
לא חושבת...

יש לי חברות שהיו בקשר זוגי עם אנשים מיבשת אחרת. אחת התחתנה איתו. אם מספיק אוהבים\רוצים אפשר למרות המרחק. רק שזה דורש הרבה מאמץ והקרבה לפעמים.

hadarwin

New member
...

בין אוהבים ממש לא... אבל אם אתם אויבים למה אתה שומר איתו על קשר?? תידע עליו תידע אותו תכיר אותו ... אם אתה חושב שהוא שווה להתחבר אליו תתחבר אבל אל תישאר איתו בקשר אם לא ... לא? ולא אני לא חושב שזה יהרוס לגמרי .. יהיו לזה הפרעות של שעה או משו וכאלה דברים אבל אם רוצים זה אפשר

yossi iv

New member
מרחק הוא תירוץ...

אני לא מכיר שום עילה להפסקת קשר של אהבה... מקרוב או מרחוק.

hadarwin

New member
כן.. ויש הרבה עילות להפסקת קשר של..

אויבות ... לפי דעתי

Spotless Mind

New member
אם מישהו משתמש במרחק...

כתירוץ להפסקת קשר של אהבה... סימן שהוא לא אוהב מספיק.

היה פה איזה מישהו שרשם משפש חכם...

המרחק עושה לאהבה מה שרוח עושה לאש- היא מחזקת אש גדולה ומכבה אש קטנה...

adi23e

New member
../images/Emo127.gif התכוונת לזה:

"היעדרות עושה לאהבה מה שהרוח עושה לאש. היא מכבה אש קטנה ומעצימה מאוד אש גדולה." Comte DeBussy-Rabutin הגרסה שלך גם נכונה. באהבה אמיתית המרחק הוא לא פרמטר. אם אהבה קיימת, ניתן לחוש בבן/בת הזוג גם אם הוא לא קרוב פיסית. בעצם, באהבה אמיתית אין פרמטרים חוץ מאהבה=אהבה.

count on me

New member
האמת...

אני מסכימה מאוד עם המשפט שעדי והדר פרסמו פה =] אבל עם זאת יש בי מין רגש לא נעים, אני מתכוונת לאמר שאני כן חוויתי פעם וחצי קשר מרחוק שבסופו של דבר, אחרי חצי שנה - שנה התפרק, בין היתר בגלל המרחק. אז שאני קוראת את המשפט הזה ובאותה נשימה גם מסכימה איתו..זה עושה לי צביטה בלב. אבל עם זאת יש כל מיני סוגים של אהבה וקשרים...קשרים עם חברים, לאמ קשר זוגי, כן יכול להחזיק מעמד, כלומר יש לי מלא מלא חברים מכל מיני ערים בארץ..שמאוד כייף לי לדבר איתם ולשמור איתם על קשר..אבל זה יותר קל..כי פה לא ניכנס הפאן הזוגי והריגשי.

למעלה