מרחף כמו ציפור

danistar

New member
מרחף כמו ציפור

כשריח לילה מנשב על אהבתי חושב מרחף כמו ציפור ונותן לרגש דרור באוויר גשום חורפי הקור נוגע בעורפי תני לצינה לסעור לאש האהבה לבעור עמוק מתחת לשמיכה כמו מגנט במשיכה למגע ידיך שעוטף בחום גופי שוטף בואי ונחלום בזוג במעגל אחד נחוג ניתן לאהבה סימן איזו משמעות לזמן

Mוניk

New member
דניאל מקסים כמו תמיד../images/Emo20.gif

באתי פה לביקור דניאל אהבתי ת'שיר שלך בכלל אתה כותב מוכשר כן, כן שוב אומרת לך זאת כי יש לך את זה מאמי אני עוד אלמד לכתוב שירים יש סיכוי? מקסים דניאל_) מוניק

מוניק!!!

ברוכה הבאה. מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. וסיכוי יש תמיד! רק טוב!!!

Mוניk

New member
גחליליתתתתתתתת תודה../images/Emo20.gif

תודה על קבלת הפנים הלבבית יאמי ממי טעים העוגיות הפצפוצים וכוכבים ואוווו מבטיחה ביקורים דחופים פו צ'או ויום טוב מוניק

danistar

New member
ברוכה הבאה לכאן מוניק

תודה על המחצאות , שמח שאת נהנית משירי. ובקשר אליך ... תמיד יש סיכוי , רק צריך להאמין למה שלא תהפכי את ביקורך כאן לקבוע ?? .. האבקות של הגחלילית שוות את השהיה

וואללה דני,אתה ממש כוכב!

חבל שכתבת את השיר ישר אחרי ביקור במספרה. אחרת לא ייתכן שהקור ייגע בעורפך. גם כן לי,תמיד אחרי ביקור במספרה,מאוד קר לי מאחורה....! רק שתדע לך שאני רושם על שימך פטנט חדש! זו הפעם הראשונה שאני שומע שמבעירים אש מתחת לשמיכה...! תגיד לי,אתה השתגעת...? להדליק אש מתחת לשמיכה....? ועוד לקרא לזה אהבה?.....אדיוס סנטוס! למה לא אמרתי לי שיש לך בעיות בזוגיות? הייתי משאיל לך את השכנה שלי מסעודה,היא היתה עושה לך יופי של מדורה מתחת לשמיכה....!

למעלה