ולגבי ויברטורים לנשים, אז הם באופן כללי מתאימים לפנטזיה גברית ולגישה הרבה יותר מאשר לנשים ולצרכים שלהם. זאת בדומה לסרטים כחולים ושאר עזרים מיניים... ולגבי ויברטור לגברים, אין לי מושג. אני בטוחה שיש, אבל אם יש לך רעיון טוב אז לך על זה, סטארט אפ
הלבוש שלי וצורת ההליכה שלי הם האנטיתזה לפלרטטנות. אבל פעם כשסתם הלכתי ברחוב, ניגש אלי בחור ושאל אותי בצורה כ"כ ישירה, בלי שום הקדמות, אם אני רוצה לעשות איתו סקס. הייתי כ"כ המומה והדבר היחיד שהצלחתי להגיד זה: "לא תודה".
פעם הייתי תקועה ליד תחנת הרכבת של אלנבי והמסוף של האוטובוסים עם הרכב (ובאמת שאני לא נראית ואו מתלבשת כמו זונה - אפילו לא הייתי מאופרת) אז התחלתי ללכת למצוא תחנת דלק או משהו כדי להביא מים וברמזור של המעבר חציה איזה מכונית בצד השני של הכביש הסתובבה עצרה לידי ושאלה כמה אני לוקחת.... סירסתי אותו מילולית והיה פעם אחת שנהג מונית הציע לי נסיעה תמורת מציצה (והייתי קטינה בזמנו) מיותר לציין מה הייתה התגובה והיה טרמפ שרצה לתת לי 50 שקל עבור מציצה וכשסרבתי הוא התחיל להתמקח איתי ולהעלות את המחיר והיו כמה שרצו לממן לי דירה שכ"ל דמי כיס ושאר הוצאות בשביל איזה פעמיים שלוש בשבוע (עד היום אני שומרת על אחד כזה על אש קטנה לשם שעשוע) ובטח שיש לי עוד כמה מקרים - אבל הזמן קצר... ובאמת שאני לא מסרסת את כולם - רק עם אלה שעושים את זה בצורה מעצבנת