מרותק 28.

McBlack

New member
מרותק 28.

לא ריתקו אותו עדיין. על שומדבר דבילי שהוא עשה. הבית שלו במרחק 12 דקות נסיעה מהבסיס ו-4.5 שעות מהבית שלי והוא מרותק (ואל תשאלו על מה. הוא לא אמר אז אני לא שאלתי. מה אני צריכה לעצבן או לבאס אותו עוד יותר מעצם העובדה שהוא רותק?) יוצא 5 או 6 שבועות שלא נתראה... פעם 4 או שנייה בהתאמה. ואם זה לא מספיק, כל השבוע הקרוב יש להם מסכם (הוא עובר פה 8 דק' נסיעה מהבית שלי!!!!!!!!) ואסור להם פלאפונים
איך אני אמורה לעודד אותו שהוא נדפק שם? שהוא לא יוכל לראות בית? או לנגן? או לשחק צ'מפיינשיפ מנג'ר? או הכי באסה, לא לראות אותי?
אני יודעת, לא להתבכיין לו זאת העצה הטובה ביותר, יבאס אותו שאין לו איך לעזור לי... סביר להניח שאצליח לשרוד, סערת ההורמונים שלי תעבור ברגע שהוא חוזר מהמסכם
אני מתכוונת לשלוח לו חבילה, תוהה מה היא כבר תוכל להועיל לו... ומה הכניס בה? תמונות שלי? הכל יגיע לחברים שלו מהמחלקה במילא
עדיף כבר בפלאפון. אני לא צריכה עידודים בסגנון של "תהיי חזקה..", אני מאמינה בנו מספיק, שרדנו את השנה ו-10 (בדיוק היום) האחרונים מצויין נוכח... הכל. אני פשוט חייבת לשמוע על דברים שיוכלו לגרום לו לחייך כאילו אני שם לידו (מלבד עניין התמונות בפלאפון)... ובלי להיות נודניקית, יש עדיפות גדולה לדברים יותר אפשריים מאשר קיטשיים, אני לא רוצה להביך אותו מדיי מול החברה' שלו שם עם כלמיני פתקים חמודים
יו, אולי אאפה לו בראוניז ^^

B o o o o M

New member
איך את עושה את זה?!?!

אני הייתי משתגעת... דאמ הוא נסע לשבועיים ואני משתגעת... איך את מחזיקה מעמד ?!?? תספרי לי כי גם אני רוצה להחזיק מעמד ככה!! חח

McBlack

New member
לקח לי הרבה זמן, אבל הפנמתי את זה

עמוק מספיק. אני אוהבת אותו, הוא אוהב אותי. אין סיבה לתת לזה להתפרק. 5-6 שבועות בנפרד זה כלום לעומת האפשרות של חיים שלמים ביחד

B o o o o M

New member
../images/Emo10.gif

זה כ"ך קשה.. כל הכבוד שהצלחת אני כל הזמן מנסה, אבל אני פשוט כ"ך מתגעגעת..

McBlack

New member
את פשוט צריכה להבין שזאת תקופה כזאת

ושאחריה שניכם תצאו חזקים יותר. ביחד ולחוד. גם אם הגבר שלך עושה/אומר שטויות או לא מתקשר וכו', את צריכה לזכור שהוא אוהב אותך. שהוא היה עושה דברים אחרת אם האפשרות הזאת הייתה פשוטה יותר עבורו.

B o o o o M

New member
../images/Emo24.gif אני משתדלת בשבילו הכי שאני יכולה

לפעמים לא הולך לי, חח סך הכל אני אנושית. תודה ! אני אזכור את זה :)

devilz

New member
../images/Emo45.gif לגמרי...

אי אפשר שלא להישבר... זהלא אנושי

Clueless Maiden

New member
אוי, מבאס

אבל באמת כל הכבוד לך. כולנו צריכות לאמץ את הגישה הזאת, של פשוט להפנים וזהו. זה פשוט סוויץ' במוח, וזה כל כך עוזר (אני יודעת, לאיזה יום וחצי גרמתי לעצמי להפנים ואז ההפנמה חלפה לה) ומזלטוב על השנה ו10 חודשים. :)

למעלה