מרוקו.

Avishai5

New member
מרוקו.

שלום לכולם.לאחרונה יצא לי להסתכל קצת בפוסטים בחו"ל המצביעים על מקומות במרוקו בהם ניתן לצפות בנופים היפים של הסהרה ..בכל מקרה אני ממש בבירורים ראשונים והטיול הוא עדין רק בגדר מחשבה.אך מחיפושים באינטרנט נתקלתי במספר מקורות מידע אשר סתרו אחד את השני לגבי הטיול במרוקו.ועל כן רציתי לשאול.מה הפרוצדורה של וויזה למרוקו?האם ניתן להכינס\לטייל במדינה באופן עצמאי וכמה חופש תנועה יש מעבר לתיירות רגילה בערים?(כלומר מרחבי הסהרה).

כפי שאמרתי אני רק בבירורים ראשונים באינטרנט כך שאין לי באמת עדין ממש מושג לגבי תכנון הטיול רק תהייתי באמת לגבי עניין הכניסה למדינה.

תודה
מראש
אבישי.

sela v

New member
אין לי מושג לגבי הויזה

אבל אני טיילתי בצורה עצמאית במרוקו לפני כמה שנים ללא שום בעיה.

Avishai5

New member
מצחיק אתה sailor.

חיפשתי בגוגל.אם לא ראית בהודעה שלי,עשיתי כבר הרבה חיפושים ונתקלתי בדעות שונות לגבי איפה לעשות תוויזה כמה היא עולה ועוד,אז רציתי לשמוע ממשהוא שעשה.אבל תודה שגילת לי את מנוע החיפוש גוגל,לא שמעתי עליו לפני.

sailor

New member
מה כבר ההבדל בין כמה הסוכנויות

שמטפלות בויזה כזו? מחיר אפשר לבדוק.
הוצאתי ויזה כזו לתוניסיה בסוכנות שמצאתי ללא בעיה.
הבעיה היחידה שיכולה להיות ביא אם אתה נכנס לשם בטיסה.
לי לופטהנזה עשו בעיות בטיסה לתוניסיה בגלל שהיה לי אישור של סוכנות נסיעות תוניסאית שויזה מחכה לי בנמל התעופה.
הם לא הסכימו שאעלה לטיסה עד שמנהל לופטהנזה בנתב"ג החתים אותי שהם לא אחראים ואני מתחיב לשלם על כרטיס חזרה אם לא יתנו לי להכנס.
אתה יכול לטוס לספרד ולעבור במעבורת מאלחסירס לסאוטה ומשם במעבר יבשתי למרוקו, או מגברלטר במעבורת לטנז'יר.

טלפן לשגרירות מרוקו בארץ ותשאל.

Embassy of Morocco
Address:
Israel, Tel Aviv, Liason office, 67 Weizmann St, -Tel-Aviv 62155
Phone: +03-5464007
Fax: +03-5464263
Cell Phone: n/a

למעלה