מרוצה מעצמי...

tamark4

New member
מרוצה מעצמי...

היום תורי לשתף אתכן בריצה שגרמה לי אתמול אושר גדול, ולהשוויץ קצת. אתמול באימון השבועי מי שלא השתתף במרוץ אשדוד היה אמור לעשות מדידת 10 ק"מ באצטדיון. נשמע קצת מבאס, בכל אופן החלטתי לבוא בגישה חיובית בלי קיטורים. מזג האוויר היה גם הוא בגישה חיובית (הכל יחסי) והגשם הפסיק כמה שעות לפני האימון. היה קר, ונקודת השבירה היתה להניח את התיק על המשטח הרטוב, להוריד את הטרינינג ולהתחיל חימום. התחלנו במדידה, התחלתי לרוץ בקצב סביר - אולי טיפה מהיר בשבילי. אני מחשיבה את עצמי לקרציית קצב - כלומר אלו שלא יודעים לרוץ בקצב "שלהם" אלא נדבקים למישהו ורצים אחריו. החלום הרטוב של רוכבי האופניים... ואז לפעמים אני מגלה שרצתי מהר מדי בהתחלה, מאיטה וגומרת עייפה. רוב הזמן המאמן מדד לנו זמני ביניים בכל סיבוב. הצלחתי להיות מאוד עקבית כל הדרך, 2:05-2:03 לסיבוב כל הזמן. לפעמים נדבקתי לרצים אחרים ולפעמים רצתי לבד. לא הייתי תלויה בקצב של מישהו. אחרי 15 סיבובים חשבתי לעצמי - עוד 10 ! הצילו ! אבל כבר הייתי אחרי יותר מחצי, והמשכתי. אח"כ הרצים המהירים בקבוצה, שכבר עקפו אותי כמה פעמים התחילו לסיים. זה דוקא עודד אותי, חשבתי עוד כמה דקות...וזהו. סיימתי בשיפור נאה 52:04 . מצחיק, שיפור של כמה דקות - ועדיין לא ירד לי החיוך. במיוחד שמחתי על הריצה המחושבת והעקביות.

omaopa

New member
יפה לך תמר!

כל הכבוד אמיתי! את ה-10000 מסלול המציאו לדעתי כדי לענות רצים. כל הכבוד על ההתעקשות! יש שכר בעמלך.....

כל הכבוד. איזו תוצאה יפה

אהבתי את הביטוי "קרציית קצב". מנהג מגונה שאני צריכה ללמוד להפטר ממנו.... בנייקי הוא בלבל אותי לגמרי. מזל שרוני היתה איתי.

מרב.

New member
איזו תיצאה מעולה!

ואהבתי את "קרציית קצב"
(אני דבוקת גרמין, אולי כדאי לאמץ את הגישה שלך
)

מור שלז

New member
10000 באצטדיון ../images/Emo2.gif

וואו! איזה נחישות! איזה כוח רצון! סחתיין על השיפור ועל התוצאה

למעלה