"מרוץ סמכויות"

מצב
הנושא נעול.
"מרוץ סמכויות"

"מרוץ סמכויות"
גיליתי כי אשתי מנהלת יחסים מחוץ לנישואין.פניתי לעו"ד לייעוץ והוא המליץ כי אשיג הוכחות חותכות ואגיש תביעה לביה"ד הרבני.הוא כמובן לקח על עצמו לנהל את העניינים מפה והלאה. מעצות שונות שקבלתי הבנתי שהדבר עלול לגרום נזק בלתי הפיך ליחסים, אולם לא נראה לי שמלכתחילה יש סיכוי לתקן. האם טיפול צמוד של עו"ד אכן גורר את היחסים ואת הפרידה לכיוונים קיצוניים יותר?האם תביעה ברבני היא הפיכה במידה ואשתכנע כי יש סיכוי לתיקון?

בוגד ישאר בוגד ונבגד לעד ישאר נבגד

"מרוץ סמכויות"
גיליתי כי אשתי מנהלת יחסים מחוץ לנישואין.פניתי לעו"ד לייעוץ והוא המליץ כי אשיג הוכחות חותכות ואגיש תביעה לביה"ד הרבני.הוא כמובן לקח על עצמו לנהל את העניינים מפה והלאה. מעצות שונות שקבלתי הבנתי שהדבר עלול לגרום נזק בלתי הפיך ליחסים, אולם לא נראה לי שמלכתחילה יש סיכוי לתקן. האם טיפול צמוד של עו"ד אכן גורר את היחסים ואת הפרידה לכיוונים קיצוניים יותר?האם תביעה ברבני היא הפיכה במידה ואשתכנע כי יש סיכוי לתיקון?
בוגד ישאר בוגד ונבגד לעד ישאר נבגד
איך בכלל אפשר לתקן עובדה מכרעת של בגידה מצד בן זוג, ולהיות תמים ומעלים מחשבה של "תיקון מצב קיים" או שאתה תמים או טיפש המרחק בין שניהם הוא כחוט השערה סגור את מערכת היחסים הזו מהר, ופתח מחדש אל תירא,

תשובה

"מרוץ סמכויות"
תשובה
אם אתה חושב שיש סיכוי ליחסים, תעשה הכל על מנת לתת צ'אנס לסיכוי. גידה אינה תמיד מובילה לגירושין, ולעיתים ניתן להתגבר על משבר כזה. להתגרש תמיד אפשר, ועורכי דין תמיד אפשר לשכור. לא בטוח שאתה חייב "לרוץ" לבית הדין הרבני במסגרת "מירוץ הסמכויות". מאוד תלוי בנסיבות. אם תפרט האם אשתך עובדת וכמה היא משתכרת לעומתך וכן איזה רכוש יש לכם, אוכל להתייחס לענין הסמכות באופן ספיציפי יותר. בכל מקרה - תביעת גירושין או כל תביעה אחרת ניתן תמיד למחוק, אך לעצם הפתיחה בהליכים יכולה להיות השפעה על השאלה האם ניתן לתקן את היחסים או לא. בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה