מרוץ ניצנים - "המכות"

איתיR

New member
מרוץ ניצנים - "המכות"

חברי פורום יקרים. אף אחד מכם לא יודע מה באמת קרה שם - ועובדה, יש 1,001 גרסאות שונות למקרה... אני יודע שכל אחד רוצה להגן על החברים שלו וכד'... אבל בחיייט, חבר'ה, תנו לאנשים הדפוקים לעשות את מה שהם רוצים לעשות. ארז לוין עם התביעות שלו. שפשוט יגיע עם עורך דין לתחרויות וזהו... כל תחרות זה משהו אחר. לאף אחד מכם אין זכות לומר שום דבר על מה שאירע שם, כי אף אחד מכם לא יודע בוודאות מה שאירע שם. והנה, דוגמא של ארז לוין שעשה משהו לאיתי - "שב על הבנזונה" ממתי מביאים מישהו שיפריע לרוכב אחר לרכב? או בתחילת המרוץ - איזה מן דבר זה שארז מדבר על הוריו של איתי בכזו צורה? מבלי שאיתי עשה לו דבר ולו חצי דבר! וכמו-כן באמצע המרוץ עם שמות כמו הבן זונה, ההומו וכו'... יש כאן יותר ספורט של אלימות מאשר ספורט האופניים עצמו. מ-ס-פ-י-ק ועל בימה זו, אני מבקש מכל מי שלא יודע בכלל במקרה שמדובר, ולא יודע בוודאות, ממש ב100%, מה אירע... ושהוא לא ראה את זה בעניים שלו!!!! בעיניים אנשים!!! בעיניים שלכם ולא של אף אחד אחר! אז פשוט שלא יתערב! ובמיוחד - שלא יאמר שטויות ששמע. כל מה שכתבתי למעלה אלו הם דברים שאני שמעתי וראיתי. ולכן אני מרגיש שלם עם עצמי כשאני רושם אותם. בקיצור, חלס לומר שטויות. ואתה ארז... יש לך אישה, יש לך ילדים, יש לך קריירה מוצלחת מאוד (מחוץ לאופניים גם-כן). למה לך להסתכסך עם השטויות האלה? אל תעשה את הענף מכוער יותר ממה שהוא עכשיו. בחייט - תן לרכב כמו שצריך. ואת הסכסוכים שלכם תפתרו בצד ולא על המסלול בו אתם מסכנים רוכבים אחרים!!! שיהיה לכם יום טוב.

אני מסכים עם איתי... אבל...

קודם כל אני ראיתי הכל בעיניי ככה שאני גם מרגיש 100% שלם עם עצמי. שנית, מה שארז עשה לאיתי זה גם לא בסדר אבל מכות על קללות? בחיית... אבל בתחלס... אתה צודק ב100%. הענף צריך להיות יפה! בלי מכות ובלי קללות ובלי חרה כזה! נראה לי שיש כאן יותר אלימות מאשר הצלחה. זה כל מה שיוצא מהמדינה הזאת?

rami arnold

New member
../images/Emo140.gifמרוץ ניצנים - זוית אישית

למי שלא שם לב...הייתה שבת מופלאה אתמול!! אחרי שבוע גשום במיוחד, שמקסימום אפשר היה לשבת על הטריינרים, יצאה לה השמש החורפית, עם שמיים כחולים, כאילו לבשר לנו על יום מושלם לתחרות אופניים. מכיוון שזאת הייתה לי התנסות ראשונה בתחרות כביש, ההתרגשות הייתה גדולה עוד יותר. בנקודת הכינוס, הייתה אוירה מאד נעימה וענינית. אנשים באו, התארגנו על הציוד, ויצאו לחימום, באוויר שעדיין היה קר מהליילה. על קו הזינוק, לא היה המתח שמוכר לי ממרוצי השטח, מכיון שהיציאה "מנהלתית", ורק אחרי כמה מאות מטרים מתחילה ה"תחרות" האמיתית. השאיפה שלי, לפני הזינוק הייתה להישאר עם הפלוטון, ודייני... אחרי ההתרגשות של ההתחלה, ראיתי שהשד לא נורא, ז"א, הפלוטון מאפשר לי להשאר איתו, בלי לעבור מאמץ היסטרי. מידי פעם היו נסיונות התקפה, שנבלעו בקלות ע"י המפלצת (להלן, ה"פלוטון"). התחושה הזאת, של 70 זוגות אופניים, שמדוושים ביחד היא באמת מדהימה!! הרעש הזה של השרשראות, מעבירים, וכל הבלגן הזה שמתארגן לא למכונה שרצה ביחד - חויה! אחרי כשעה, התחלתי להרגיש אותות עיפות והתכווצות. סה"כ התחרויות שהתנסתי בהם עד היום היו מקסימום של שעה. פאוור ג'ל, מים ואיזו, שיפרו מאד את ההרגשה. בסיום, לא הגעתי בין ראשוני הספרינטרים, גם בגלל עיפות, וגם כי ברחה לי השרשרת לפלטה הקטנה, בלי ששמתי לב. הרגשה אחרי התחרות הייתה נפלאה!! וממה שהתרשמתי מסביבי גם הרוכבים האחרים היו מרוצים מאד. מה צריך יותר? מזג אויר מושלם, ארגון למופת, מתחרים נעימים והוגנים, והחגיגה מושלמת!! חזרתי הבייתה, מרחף על ענני ה"אדורפינים", פתחתי את המחשב אח"הצ, בטוח שאני הולך לקרוא חויות דומות מאנשים שהשתתפו, וטראח- מכות, איומים, קללות! אתם בטוחים שהיינו באותו אירוע?? חבל שקרו כל הדברים הללו, אבל רציתי להציג גם צד של אנשים שבאו, התחרו, וחזרו מרוצים מאד, גם בלי ללכת מכות מאחורי השיחים... שבוע טוב לכולם, רמי.

למעלה