ידידי היקר....
למרות שאנני חושב שאני מכיר אותך אני מבין שהרוח הספורטיבית חשובה לך... נתתי כבר מספיק סיבות מדוע דוקא נושא ההנחות לחיילים חשוב. מ-ע-ו-ל-ם (עד היום) לא החרמתי מרוץ כזה או אחר, ואת דעתי המנומקת הבאתי בדיון בנושא מרתון ת"א שעשה את אותו הדבר בדיוק, למרות שאמרתי שלת"א לא אגיע מסיבות שלא קשורות לענין. ב"קריירה" הקצרה שלי הספקתי להתחרות במספר רב מאוד של מרוצים (כולם בארץ) ואת רמה"ש עשיתי כבר 5-6 פעמים אם אני זוכר נכון. הסיבה שאני מביע את דעתי בפורום (במקום ללכת למרוץ ולעשות את הקמפיין שם) היא שאני תמיד שמח מאוד כשאני במרוצים ולא נראה לי שאני צריך גם לבזבז זמן ומשאבים כדי להגיע למקום וגם לא להנות. אני אישית ממש לא מרוויח מה"קמפיין" הזה, אני לא חייל, אני בכושר הטוב ביותר שלי עד עכשיו, וגם מבחינת הזמן מתאים לי מאוד להגיע למרוץ. יכול להיות שאתה פשוט לא מבין (או לפחות לא מבין כמוני) את חומרת העניין של לדרוש מחיר כזה מחיילים סדירים, זה מבזה, משפיל וגורם לי פשוט להרגיש רע, ואני אומר את זה ממש מהלב וללא שום אינטרס אחר. מפתיע ומדאיג לחשוב שאני נמצא בעמדת מיעוט בנושא, אני בכל אופן בהחלט מתכוון להביע את דעתי בנושא, בצורה תרבותית ככל האפשר (ואם דברי פוגעים במישהו אני מתנצל מראש). לסיום, ובאופן אישי, אני גאה מאוד בקילומטרז´ שלי ובתוצאות שלי, לפי התוצאות האחרונות שלי אני לא רואה יותר מדי אנשים שבאים לתחרויות כמוני וגם עוקפים אותי (והחוג הזה הולך ומצתמצם). עד הענין הזה של החיילים לא נדרשתי מעולם לצעדים כאלה והייתי חושב שכדאי לברר טיפה לפני שמעבירים ביקורת... ערב טוב פורום יקר... רון...