מרוץ בכל מחיר?

כ לוין

New member
מרוץ בכל מחיר?

מצד אחד אנשים חושבים שכדאי לדחות את המרוץ מפאת מזג האוויר הצפוי, לא משהו בכלל אם להתבטא בעדינות. מצד שני, יש החושבים שכדי להיות רציניים צריך לקיים מירוץ בכל תנאי, כולל אספלט רטוב. מה אומרים הרוכבים?

45degrees

New member
לדעתי, אם יש אפשרות לכל הרוכבים

להצטייד בצמיגים מתאימים למרוץ רטוב - אין מניעה כל עוד יש תנאי ראות ובטיחות ראויים. למצב אצלנו - לדעתי, ומבדיקות שערכתי, אין היום מצב בו קיימים 30 סטים של צמיגי גשם בארץ עבור הרוכבים. מסקנה - אותם אלה ללא צמיגי גשם מסכנים את עצמם מאוד ללא סיכויים להתמודדות שווה. יתר על כן, אם נתחשב בעובדה שהשפיצרינג תבע עד היום די הרבה קורבנות, מדובר על סיטואציה מאוד בעייתית (בלשון המעטה). אם יהיה יבש: אין בעיה לרכב גם אם קר. לגבי הקהל: כנראה שיגיע הרבה פחות קהל אם יהיה ממש קר - חבל. חבל שהמרוץ הראשון אחרי תקופה כל כך ארוכה יהיה מדולל קהל, וחבל ששפיצר לא יוכל להפיק את הרווחים הנאותים מקיום המרוץ. דעתי האישית: לדחות בשבוע הוא לא פתרון רע במזג האויר הנוכחי. + דחיה בשבוע והכרזה על שבוע הבא כמועד סופי - על הרוכבים להתכונן למרוץ רטוב במידת הצורך, מפגין על חשיבה והתחשבות: הן בהל, הן ברוכבים, והן בבעל המסלול.

גיאג

New member
לפי דעתי כדאי לדחות לתחילת ראש

חודש ניסן הבא עלינו לטובה , יהיה הרבה קהל ושפיצר יוכל לעשות הרבה כסף ....... ( או שלא ) , אני תוהה מה יקרה אם גם בשבוע הבא ירד גשם .... מה יהיה אז עם נוכחות הקהל ........ אולי אפשר להחליף לצופות הקובבות צמיגים לצמיגי חורף .

45degrees

New member
גיאג שים לב: זו אכן פחדנות לשמה

לבטל מרוץ כי קר וגשום. לא מתווכח איתך על זה. אפילו אני הייתי נגעל כשהאראדה היה חוזר לפיטס באמצע מרוץ כי רטוב בחוץ. אבל: למעט 2-4 רוכבים, אין לאף אחד מהרוכבים צמיגי גשם. בתנאים כאלה לא ניתן להכריז על קיום מרוץ רטוב גם בקטגוריות השונות של מרוצי ה FIM! בהינתן הזדמנות שווה לכל הרוכבים להצטייד בצמיגים לגשם, ובהינתן הכרזה על מרוץ רטוב, רוכב שלא הצטייד בעיה שלו. מאידך, בתנאים השוררים כיום בכל התחום - אסור להתעלם משיקול הבטיחות. אמנם יש לא מעט מחורעים שגם רוכבים סופרמוטו, אבל האם אתה היית עולה לרכב במוד "פול-אטרף" עם צמיגים חלקים ללא אחיזה, על אספלט רטוב עם שלוליות?

גיאג

New member
45 ידידי , אין מצב שאני רוכב

ספורטיבי בגשם , אני פוחד מגשם !!!! אומרים שבזמן גשם נפתחות ארובות השמים והשטן יורד לארץ לחפש קליאנטורה ....

הרושמת

New member
אם לגבי הגשם, לדעתי צריך לדחות

עניין הקור, יקח הרבה צאוד זמן לחמם את הצמיגים. צמיגי גשם?? מי מחזיק סטוקים של סטים אצלו בבית, נו באמת?! מבחינת הקהל.. גם להם יהיה יותר נעים לא רטובים ועם עוד כמה מעלות על הטרמוסטת

mishmishoid

New member
לדעתי יהיה חבל לקיים מרוץ ללא

צופים, וזה בלי להיכנס לענין הצמיגים ומצב קטע השטח - שיהיה יותר קשה ומסוכן עבור הרוכבים הפחות וותיקים.

TT600RRRRR

New member
יש בעיה יותר גדולה מזה כל הצמיגים

שתוחמים את המסלול מלאים מים ברגע שמישהו יגע בהם המים יגיעו למסלול . חוץ מזה יהיה קר בהפסקות בין המיקצים אנשים יהיו חולים אחרי היום הזה .

אני מציע לכל העלגים שכותבים עם

שגיאים , ולא יודעים שלא כותבים יותר עם " י " כמו " מיקצים " כמו " ייגע " ללמוד עברית שפה קשה , ולא לכתוב בסגנון של אידיוט מושלם .

45degrees

New member
תגיד, איפה הלכו סימני פיסוק?

מי כותב בסגנון לקוי? מי יצא ________ מושלם ?

Dr XR

New member
לא. לא בכל מחיר.

במידה ומזג האוויר יהיה מחורבן, בהחלט יש לדחות את המרוץ. אחרי הכל אנחנו באים להנות, ובמזג אוויר לא טוב ההנאה נפגמת. מה גם שיגיע הרבה פחות קהל.

fungas

New member
לדחות!

אם יש ספק, אין ספק. אם קהל לא יגיע בגלל מזג אוויר, לא עשינו שום דבר. מעבר לכך, זו לא אליפות העולם. אין לנו חובות עמידה בלוחות זמנים לתחנות טלוויזיה וספונסרים. אנחנו באים להנות. ותקנו אותי אם אני טועה, אבל לרכב ב4 מעלות צלסיוס בגשם - זה לא הנאה. FUNGAS שאומר שכמה יותר מוקדם נודיע על ביטול, יותר טוב.

r929

New member
4 מעלות זה לא נורא ../images/Emo178.gif

עדיף ממינוס 4

לפי התחזית המעודכנת יהיה יבש....

לפחות עד לקראת הערב בשישי אבל יחסית קררר. אני אומר רטוב לא אבל יבש וקר כן ובכל מקרה לדחות את ההחלטה לרביעי בערב אז התחזית תהיה יותר מדוייקת.

הרושמת

New member
זה גם עניין של קרח על המסלול

באזורים פתוחים כמו בשפיצריג, הטמפרטורות בלילה עלולות לרדת מתחת לאפס. ואם יש שלוליות של המסלול, אזי הן תהיינה קרח בבוקר. לא טוב לא האופנוען לרכב על קרח

למעלה