Z
zkvkerto
Guest
מרוסקים גולסטאר הסרט המלא לצפייה ישירה, אנחנו צריכים ששגרת הבוקר שלנו תהיה מועילה, לא סיבה נוספת להימנע מעבודה. איך מיישמים את זה? קבל פתק פוסט-איט, ורשום את הדבר העיקרי שאתה צריך לעשות לפני כל דבר אחר. הסיבה שהחלטת להתעורר מוקדם יותר. זה יכול להיות עדכון מעמיק או שעתיים של עבודה מעמיקה על הפרויקט האישי שלך. הבוקר נועדו למשימות קשות ועוצמתיות שעוזרות לך לעשות צעד גדול לקראת המטרה הסופית. יש לך את שארית היום לדברים האחרים. בטח, כדי שזה יהיה קצת פחות מעצבן להתעורר מוקדם יותר, אתה יכול לקבל דבר אחד שהופך את הבוקר שלך ליפה - לצפות בשקיעה, או להכין קפה. ודא שזה לא כרוך במסכים. אבל זכרו, ככל שפחות התנגדות בין המשימות הללו לאכילת הצפרדע, כך ייטב. תפעיל את הקשיחות המנטלית שלך. שכנע את המוח שלך להתמודד עם משימות מאתגרות, תוך הסתמכות על משמעת על פני מוטיבציה. אני קוראת ספרים על מיינדפולנס, או משמעת ומשתדלת כמיטב יכולתי ליישם את תורתם. לא משנה מה היום בשבוע או אם אתם עסוקים במשימות דחופות אחרות, הרגלים/משימות אלו אמורים להתבצע כל יום. לכל אחד יש הגדרות שונות לאי סחירות, אבל אני מגדיר אותן כפעילויות שבהן אני משקיע זמן בעצמי - מתאמן, כותב יומן ומתכנן את היום שלי. לא סחיר, שבועי וחודשי אתה יכול לקבוע מועד לכך, או פשוט לוודא שאתה עושה זאת לפני המועד האחרון. הבלתי סחירים החודשיים שלי כוללים - כתיבה על מדיום לשמור על סדר ולוודא שהכל במקום פיזית ודיגיטלית הסכמי שבועי כוללים - יוצאים לטיול
.....................
.....................