מרוסיה לישראל

ריטה ב

New member
מרוסיה לישראל

נטלי, חברת הפורום שלי ברוסית, אמא לילד בן 3.5 מרוסיה, לא מצליחה למצוא טיפול מתאים לבנה. איבחנו אצלו הפרעת קשב בנוסף לכל מיני בעיות נוירולוגיות על רקע טראומה בזמן הלידה. אז היום היא שאלה את השאלה הבאה: "אני רוצה להגיע עם בני לישראל על מנת לטפל בו שם. כיצד ניתן לעשות זאת? לאיזו מרפאה לפנות, איפה שיש רופאים דוברי רוסית, שיבדקו את בני ויתנו לו טיפול? האם אפשר לקבל מגורים? כמה כל זה יכול לעלות לי?" אודה לכל מי שיוכל לענות או יפנה אותי למקום המתאים לשאלה הזאת. ריטה

zivadina

New member
טיפול בילד בן 3.5

כדאי להסביר לנטלי, שזהו גיל צעיר מדי לטיפול בהפרעת קשב ורכוז, ושבארץ נהוג לטפל בגילאים אלה בעזרת רופא להתפתחות הילד או פסיכיאטר לגיל הרך. בכל אופן, הנה שמות רופאים שמתמחים בשני התחומים, אבל אינני יודעת אם הם עובדים עם רופא דובר רוסית: 1. המרפאה לגיל הרך בבי"ח גהה (עובדים בשיתוף עם ד"ר מנור) 2. ד"ר ג'יי צוקרמן, רופא להתפתחות הילד באזור המרכז (יתארח כאן ב-9/2/05) 3. ד"ר גל מאיר, פסיכיאטר לגיל הרך בבי"ח סורוקה בבאר שבע (יתארח כאן ב- 10/5/05)

ריטה ב

New member
../images/Emo51.gif זיוה ועוד שאלה

איך אני יכולה לברר אם הרופאים והמרפאות האלה מקבלים תיירים ואת שאר הפרטים מהשאלה הקודמת?

שירZ

New member
ריטה בוקר טוב

רציתי רק להוסיף,גם אם יגיעו לארץ לטיפולים אפשר מהעמותה לעולים חדשים לארגן לה מלווה על מנת שיוכל להסביר להם תהליכים שונים ,ובכלל כמה דברים בסיסיים והכוונה באם יצטרכו ללכת למקומות מסויימים. אפשר לפנות לארגון חב"ד ברוסיה אני יודעת שהם עוזרים גם במקרים של טיסות לארץ וטיפולים שונים,וגם מארגנים לך מקום לשהות בו. שווה לבדוק את זה מולם ברוסיה על מנת שיקל עליהם. או משפחה מאמצת שתהיה מוכנה ללוות אותם בזמן שהותם בארץ. בכל אופן בהצלחה..

למעלה