מרומה

13אני

New member
מרומה

שלום לכולם, בבקשה היכנסו להודעה שלי יותר למטה ועזרו לי להחליט מה עלי לעשות?

הגר שקד

New member
מה את רוצה לעשות?

שלום אני, את חוזרת ושואלת אותנו מה עליך לעשות, ואני רוצה לנסות ולהחזיר את השאלה אליך. את זו שיודעת הכי טוב מה מתאים וטוב לך, ורק את תוכלי לבחון את הפלוסים והמינוסים של המקום בו את עובדת היום ולהגיע להחלטה. את כותבת שקיבלת חונך שמדריך אותך וכן קורס ניהול. לא הרבה מקומות עבודה נותנים לעובדיהם קורסים - זה מעיד על כך שבחברה סומכים עליך ורואים בך מנהלת לעתיד. עכשיו נסי להתבונן כמה חודשים קדימה וחשבי - האם קורס הניהול יאפשר לך להתקדם בעבודה הנוכחית? האם הידע הניהולי יאפשר לך לעבוד כמנהלת בסניף אחר? האם החניכה והלימודים יוסיפו לך נקודות זכות ברזומה ויתנו לך כלים להשתלבות ולקידום גם בחברות אחרות? חשוב מאוד שתרגישי טוב במקום עבודה בו את מבלה שעות רבות ביום, אך חשוב לא פחות שתתבונני על התמונה הרחבה - על העתיד, על התפתחותך האישית, על המקום שאליו את שואפת להגיע ועל הדרכים (הנכונות עבורך) להגיע אליו. כאשר תהיה לך תמונה רחבה, תדעי גם איך להפוך את השאלה "מה עלי לעשות" לעשיה. בהצלחה!

13אני

New member
תגובה

שלום הגר, תודה שאת עונה ועוזרת לי בכל התלבטויותי, העניין הוא שגם בחברות אחרות מציעים לי קורסי ניהול מטעם החברה ובנוסף מציעים תנאים ושכר יותר גבוה, בנוסף יש חברות שאמנם לא מציעות קורסי ניהול, מכיוון שלפי דעתם חשוב יותר נסיון בעבודה ולא רק קורס, אבל מספקות חונך ובנוסף מציעות גם כן שכר ותנאים יותר גבוהים. אני מתלבטת ולכן שואלת את כל שאלותי כאן בפורום בתקווה שתוכלו לעזור לי.

הגר שקד

New member
מקום להתלבטות

אני יקרה, כמאמנת אין תפקידי לייעץ, אלא לעזור לך לשאול את השאלות שיובילו אותך לבחינה, מיקוד ולהחלטה הטובה ביותר עבורך. נסי להכין טבלה של יתרונות וחסרונות של קומות העבודה השונים, הסתכלי על עצמך בעוד שנה, שנתיים, חמש שנים. היכן את נמצאת? מה יגרום לך לסיפוק? מי האנשים בסביבת העבודה, כיצד משתלבת העבודה עם דברים נוספים בחייך (משפחה, תחביבים, זוגיות...)? אל תחששי מההתלבטות. תני לה מקום. הפכי אותה לשלב בדרך שמאפשר לך התבוננות על עתידך, ולמנוף להצלחה, קידום וסיפוק. שבת שלום.

למעלה