מרומה

13אני

New member
מרומה

שלום לכולם, לפני כחודש כתבתי כאן על זה שקודמתי בעבודה ועברתי לעבוד בסניף מסויים בחברה שלי בתור מנהלת, אבל כל ההבטחות של המנהלת החדשה שלי שתלמד אותי את העבודה החדשה ושתחפוף אותי כפי שהבטיחה, לא התקיימו. אומנם אני יוזמת הרבה דברים ויש לי המון מוטיבציה, אבל בכדי להיות מנהלת טובה צריך המון כלים ולכן לאחר כחצי שנה שאני עובדת אצלה וממתינה בסבלנות וכל הזמן שואלת שאלות ומבקשת ללמוד דברים חדשים ונעינת כל פעם מחדש מהמנהלת החדשה בתשובות כגון " לא עכשיו", "מחר", "שבוע הבא", וכו'..., בסופו של דבר פניתי למשרדים של הרשת כדי שיצמידו לי חונך שיחנוך וילמד אותי את העבודה הניהולית. המשרדים הסכימו ואף כעסו עליה שהבטיחה לי דברים ולא מלמדת אותי כדי שאוכל לתפקד בתפקידי החדש. הבעיה היא שהמנהלת החדשה שלי כועסת עלי ואפילו איימה עלי בפיטורין, כלומר היחסים מאוד עכורים. מה עלי לעשות?

כל הכבוד

שפנית למשרדי הרשת. חיכית בסבלנות חצי שנה, שזה הרבה זמן....... באשר למנהלת החדשה שלך, האם שוחחת איתה על זה? האם הסברת מדוע נקטת בצעד הזה? אם כן הסברת, והיא לא מבינה, אזי זו בעיה שלה ולא שלך! תאמרי לה שאם היא מאיימת בפיטורין את תלונני עליה שוב. תאמרי לה שכל רצונך הוא ללמוד את העבודה ולהתקדם. אין שום רע בכך. הצעד שנקטת בו היה לאחר שהבנת שאין בכוונתה ללמד אותך. את זו שביזבזת זמן יקר בגללה! יחד עם זאת, ברצונך לפתוח דף חדש. כי היחסים בעבודה מאוד חשובים לך. תספרי לנו מה היא ענתה לך. אני הייתי מקליטה את השיחה הזו. כי אם היא תאיים עלייך שוב, יהיה לך הוכחה שהיא איימה עלייך.

13אני

New member
ללביאה בפעולה

שלום לך, קודם כל אני רוצה להודות לך מאוד על כל תגובותיך, יש לי כרגע הצעות עבודה חדשות עם קידומים ותנאים יותר טובים בחברות מתחרות ואני שוקלת האם כדאי לי לעבור, העניין הוא שלא נעים לי מהמשרדים מהחברה שבה אני עובדת כרגע מכיוון שהם הצמידו לי חונך וגם אני מתחילה קורס ניהול פעם בשבוע שימשך במשך חצי שנה, העניין הוא שאני מאוד לא מרוצה בסניף שאני עובדת בו כרגע מכיוון שמאוד קשה לתפקד שם מכיוון שאני צריכה הן לתפקד כעובדת רגילה במשך 8 שעות לפחות ורק לאחר מכן להתחיל לבצע את העבודה הניהולית שלי במשך לפחות שעה עד שעה וחצי וזה בניגוד למה שהובטח לי כשהגעתי (כשהגעתי המנהלת הבטיחה לי שתביא לי עזרה של עוד עובד לפחות למספר שעות ביום). ניסיתי לדבר וכלום לא עזר. מה עלי לעשות?

למעלה