מרוויחים ובגדול... היום בתפוז

מרוויחים ובגדול... היום בתפוז../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 תוכלו לפגוש את המנצח של פרוייקט Y, פיראס חורי, שיתארח Live בצ'ט של פורום YTV ויענה לשאלותיכם. ניתן כבר עכשיו להשאיר שאלות בפורום.
לכבוד הוא לנו לארח הערב ב-21:00 גם את הזמרת יהודית רביץ בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, שתענה לשאלותיכם הנערמות כבר עכשיו בפורום. יהודית מופיעה עכשיו עם המופע המקסים "ילדות" המשלב שירה ומשחק...
מקווים שלא שכחתם את חידון הבוסה נובה הישראלית. כנסו עכשיו לפורום מוזיקה ברזילאית והשיבו על החידה היומית... תוכלו לזכות בדיסק האוסף החדש "בוסה נובה ישראלית"
וגם פרסי בריטני ספירס ממתינים לכם בפורום בריטני ספירס אם רק תזהו מאיזה קליפ לקוחה "תמונת היום"...

חבובי

New member
הבטא לא ירדה... ../images/Emo7.gif שוב זריקה...../images/Emo10.gif

אווווווווווף! לא רוצה שוב! עשיתי היום בדיקת דם בביה"ח, והבטא עלתה שוב! הם אמרו לי להגיע שוב לביה"ח לקבל עוד זריקה... לא רוצה!!!!! אני מבואסת ועצובה ומיואשת ... כ"כ רציתי שזה כבר יגמר. והדימום המעצבן הזה!!! כבר שבועיים, ואני צריכה לצפות לשבועיים נוספים (כדברי הרופא) אני במצברוח אופניקי מבואס!!!

טיפטיפ29

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אל תתבאסי, מבינה אותך לגמרי, אבל בסוף זה ייגמר ותתחילי מחדש, רק תחשבי על התוצאה הסופית, לא להפסיק לחשוב בשביל מה אנחנו עושות את זה, וזה שווה הכל!!!

rozi3

New member
אוי חבובי אני כל כך מצטערת בשבילך

אני מתפללת שכל הסיוט הזה יגמר מהר ושבקרוב תתחילי שוב טיפולים ותהיי בהריון תקין! קבלי
ממני

בבוצי

New member
החזיקי מעמד../images/Emo24.gif

קבלי הרבה חיבוקים ונשיקות, עד שתרגישי טוב ,הסיוט יהיה מאחוריך ותוכלי להתפנות לטיפול הבא, שיהיה גם האחרון, שבו תזכי לחבוק כעבור 9 חודשים תינוק.

Big Mama 1

New member
חבובי לא להתייאש מאמי../images/Emo25.gif

התוצאה הסופית מצדיקה את כל הבאסה! שולחת לך המון אהבה ואנרגיות חיוביות.

vif

New member
חבובי בובי../images/Emo24.gif

כמה אני מבינה אותך אני כברחודשיים וחצי אחרי ההפלה ועדיין עוד לא ואי אפשר מבאס נורא להיות בחוץ ושוב ושוב לנבור בהפלה הזאת מה שעוזר לי מעט הוא שאני מנצלת את הזמן להריון הבא רופא שיניים חיזוק הגוף טיפולים שונים ומשונים שהופכים אותי לאמא ביונית ...... קחי עוד חיבוק ועד אויר ואולי גם לברר מה קורה פה ושיסבירו לך..

לבנה123

New member
נכנסתי שוב לרגע לראות מה קורה...

וראיתי שבינתיים זה לא ירד (אוף איזה ילד עקשן!) אני לא יודעת אם את זוכרת, אבל בהודעה הקודמת שלך כתבתי שהרבה פעמים זה משהו שקורה (שצריך לקבל עוד זריקה). הם הרבה פעמים מתחילים ליתר בטחון עם מינון נמוך יותר של MTX, ויש גם מחקרים שמראים שמתן של כמה סדרות זריקות עוזר יותר מאשר אחת. אני זוכרת את ההרגשה האיומה של לקבל עוד זריקה (ככה זה גם היה אצלי), אבל רוב הסיכויים שזה יפתור את הבעיה. ולי הזריקה עוד עשתה כאלה בחילות שזה ממש היה סיוט רק לדמיין עוד אחת. בכל מקרה - חיבוק גדול גדול. תחזיקי מעמד. אני מקווה שזה יפתור את הבעיה, ושהילד הבא יהיה עקשן כמו העובר הזה, ורק עם חוש כיוון יותר טוב

bapi

New member
איזה כיף לראות אותך ../images/Emo24.gif

מקוה שאת מרגישה טוב ושהכל בסדר

Blue velvet

New member
חבובי,

איזה כינוי מדליק יש לך! זה אחד משמות החיבה של ה
ה
שלנו. לגופו של עניין, מה נעשה? זו דרכנו, דרך חתחתים רצופה בטרדות, בבדיקות, בחששות, במכאובים, בדקירות, ובשאר מרעין בישין. גם השבועיים האלה יעברו.

bapi

New member
מקוה מאוד שמתישהו הבטא תלמד

מהו הכיוון הנכון. מאחלת לך שתעברי את הכל במהרה ושבבדיקה הבאה היא כבר תתאפס.

זקיקית

New member
חבובי, אני כל כך מבינה אותך

גם אני חודשיים וחצי אחרי גרידה, ואני עדיין לא התחלתי סבב נוסף של טיפולים, ואין לי כוח מראש ובדיעבד, וגם לי היה מחזור שנמשך נצח והכל דרעק אחד גדול. אין ברירה, השכל הישר אומר לקום באיזשהו שלב (ועדיף מוקדם) על הרגליים, להתעשת ולהמשיך במסע. לא מתייאשים!!!

נועם@בת

New member
אויש חבובי ../images/Emo24.gif

עובר עקשן יש לך, רק תחשבי איך יתנהג הבא בתור שישתרש במקום הנכון ויעשה לך בית ספר כשיוולד. מחבקת חזק, ומחזיקה לך אצבעות שהסיוט הזה כבר יגמר.
נועם

orname

New member
נועם צודקת

גם אצל חברה שלי הבטא התעקשה והתעקשה. שלושה חודשים עד שהיא הגיעה למחזור הטיפול הבא... אבל!! זה היה המחזור המנצח. כנראה שהרחם שלך הוא מקום נעים במיוחד וכנראה שעוברים עקשנים זה כנראה משהו בגנים - כי בסופו של דבר הוציאו אותו בזירוז לפני שבוע בדיוק. אז תחזיקי מעמד!

טיפטיפ29

New member
חבובי, כשהיה לי הריון מחוץ לרחם

אני והבעלול צחקנו שזאת בטח בת, כי היא לא יודעת לחנות. אבל, אני רואה שכולן אמרו לך שאת בדרך להצלחה, ושאם פעם אחת נקלטת, יש לך הרבה מאד סיכויים להקלט שוב (אני נתליתי על הסטטיסטיקה הזאת בגדול!) אז לא להתייאש, זה יקרה, ואת עוד תקללי את כולנו למה לא הזהרנו אותך לפני שהכל קרה, כי עכשיו העירו אותך הפיצפונים באמצע הלילה בשביל מוצץ, ואיזה קקי מסריח וירוק יש להם מההנקה, אז קצת סבלנות.

למעלה