מרווח הנקה

הילית 1

New member
מרווח הנקה

הי אסתר, בתי בת ה - 3 חודשים, פתחה פתאם מרווח של 5 שעות בין הנקה להנקה. לי זה נראה המון זמן. האם הנ"ל תקין ? מעבר לכך, נוצר מצב שיש לי גודש נוראי עקב ההפסקה הזו. גם אחרי שהיא אכלה, עדיין לא התרוקן השד. מה לעשות ? האם נכון לשאוב ? האם זה אומר שבתי אינה אוכלת מספיק ? תודה.

baby-led feeding

Your baby is bigger now and she is interested in the world around her. She is learning to feed more effectively and the feeds take less time. she will feed less frequently. yOur breasts will return to their original size more or less. If the baby feeds less often, there may be some feeling of godesh, which you can treat with ice packs ( see the picture in the gallery). YOu take a titul, pour 1/4 cup water on it and put it in the freezer. when it is frozen, it is a wonderful ice pack!! If you want to have a stock of frozen milk, then that is a good time to pump when you are more full. otherwise, the godesh will pass.​

niritcat

New member
תרגום:האכלה לפי התינוק

התינוקת שלך כבר גדולה יותר והיא מתעניינת בעולם סביבה. היא לומדת לאכול באופן יעיל יותר ולכן ההאכלה לוקחת פחות זמן. היא גם תאכל לעיתים פחות תכופות. החזה שלך יחזור לגודלו הקודם, פחות או יותר. אם התינוקת אוכלת לעיתים רחוקות יותר, יתכן ותהיה לך תחושה של גודש, שיש לטפל בו על ידי קרח (ראי תמונה בגלריה). קחי טיטול, שפכי עליו 1/4 כוס מים, ושימי במקפיא. כאשר הוא קופא, יש לך "חבילת" קרח נפלאה! אם את רוצה שיהיה לך אספקה של חלב קפוא במקפיא, זמן טוב לשאוב זה כאשר את מרגישה מלאה יותר. אם לא תשאבי, הגודש יעבור.

הילית 1

New member
ובכל זאת - עדיין מודאגת...

לפעמים נראה לי שהיא פשוט לא אוכלת מספיק. היא יכולה לא לאכול במשך 6 שעות, וגם אז, רק "לנשנש" לשתי דקות. האם לא יכול להיות מצב שלמרות שהיא לא מקבלת מספיק אוכל, היא לא תרצה לינוק ? ד"א משקל הלידה שלה היה 3,260 ובגיל 3 חודשים היא שקלה 5,480. האם אני סתם מודאגת ? האם מרווחים שכאלה הם הגיוניים ? תודה רבה.

Don´t worry

If your baby is hungry, she will eat!! How is she acting? Normal, smiling, "talking", and doing what she usually does? If so, you don´t have to worry.​

justmom

New member
תרגום: אל תדאגי

כשהתינוקת שלך רעבה, היא תאכל! איך היא מתנהגת? התנהגות נואמלית, חייענית, "מפטטת" ועושה מה שהיא בדרך כלל עושה? אם כן, אין לך מה לדאוג.

למעלה