מרווחים

מרווחים

בני בן 8 שבועות (היום) במשך היום אוכל כל שעתיים בדיוק (מרגע התחלת ההנקה) לדוגמא :8,10 וכ"ו האם זה סביר?היתכן שאין לו מספיק חלב ולכן הוא רעב מוקדם מאוד?זמו ההנקה הוא משהו כמו 20 דקות ביחד מ-2 הציצים נאמר לי שצריך לאכול 40 דקות?מה נכון? שאלה נוספת במידה ואני רוצה לשאוב (לביבסיטר)איך עושים את זה הוא הרי אוכל כל שעתיים שזו הכמות שנוצרת לארוחה הבאה

It all depends how the baby is

latching on the breast. If he is latched properly, and getting enough milk , then it is no problem. what was his birth weight? what is his weight now? Does he have at least 4-6 very wet diapers and at least 3 yellow kakis in 24 hours? If you answered yes to the last question, then you don't have to worry. It is actually better for him to feed more often if he is latched well on the breast. That way he gets more calories in less milk volume. Again, it all depends on how he is latched on the breast. If you are not sure that he is latching correctly, you can come to our new little clinic in Lis for me to check: 03 697 3113​

michalattia

New member
כל שעתיים

זה נורמלי לגמרי, ואפילו ניתן לומר שאת ברת מזל שיש מרווח קבוע (את יכולה לתכנן תוכניות... אצל הרבה תינוקות המרווחים אינם קבועים). אצלי למשל היא ינקה כל שעה וחצי או שעתיים או שעתיים וחצי עד לא מזמן (בת חצי שנה). זה ממש לא אומר שאין חלב. לפעמים זה אפילו סימן לעודף חלב (רק אם יש סימפטומים נוספים כמובן). 40 דקות זה רק בהנקות בחודש-חודשייים הראשונים. די מהר התינוקות הופכים ליונקים יעילים יותר וההנקות מתקצרות מאוד (כמה דקות וזהו
). לגבי השאיבות - את יכולה לשאוב אחרי ההנקה. אין מה לדאוג להנקה הבאה, הוא יקבל מה שהוא צריך בכל מקרה.. אל תיבהלי אם בהתחלה השאיבות לא יניבו הרבה, זו מיומנות נרכשת וזה מתפתח עם הזמן.. לא להתייאש בהצלחה
מיכל
עמית הנסיכה שלי נולדה ב 11.6.06 ומאז אני פשוט מאוהבת

למעלה