מרוב שיעמום

אוי גאד יא חתיכת חולירע!

ככה לפרוץ לליר?! ל-לירושלמת?!!!!!!! מה עובר עלייך כאילווווווו??? ל-ליר? טו טו טו...לא יפה...

גיגי123

New member
חחח חמודהה../images/Emo13.gif ../images/Emo98.gif

שכחתי את השםםםםם סורי
אני בלחץץץץץץץץץץץץ

לירושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!
לירושלמת=שליטה!!!

גיגי123

New member
הדסוששששששש../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif

לאב יווו!!!!!!!!! תודה מאמי איזה חמודה את!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתה עלייך!! מואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

גיגי123

New member
לא לא לא אאא../images/Emo98.gif

אני לא מושלמת!!!! את כןןן הדסושלמתתתתתתת
אני מתה עליךךךךךךךךךךךךךך

כן כן כן כן! את כן מושלמת!../images/Emo141.gif

ואני לא מושלמת!!!
מתה על ליר
מתה על ליר
מתה על ליר
מתה על ליר
מתה על ליר
מתה על ליר
מתה על ליר
מתה על ליר
מתה על ליר

גיגי123

New member
טחחחחחחח ../images/Emo98.gif

הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת הדסוש מושלמתתת

../images/Emo99.gif ../images/Emo141.gif

ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר ליר יותר

גיגי123

New member
כןן../images/Emo46.gif מעיינושלמתת צודקת!!../images/Emo98.gif

תצא ממני!!!!!!!!!!
תחפש לך פורום אחר לפרוץ שם לאנשים!!!!!!!!!!!
אוווווווווווף
בא לי לבכותתת

גיגי123

New member
לאב יו מעיינושששששש../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif

גו גו גו מעיינושלמתתתת

מיכל1082

New member
מהמם... אבל למה

את לא מורידה לאפרת את העיניים האדומות מהתמונה השנייה....? אפשר לעשות את זה בקלות. רוצה שאני אעשה את זה?

לא איכפת לי איזה תמונה אבל תמונה של

אפרת!!!!! תמונה יפה שלה.....אבל יפה!!!!!(טוב לא נראה לי שאין לה תמונה יפה חח.....)שכתוב למעיין!!!!!כאילו היא מקדישה לי משהו....טוב?? באיזה צבע שאת רוצה......אני סומכת עליך

למעלה