מרוב עצים לא רואים מי ער
D De-Panther New member 5/10/07 #6 אבל זה פאדיחות של תפוז שהרסו את האייקון../images/Emo10.gif... למה אני צריך לסבול מזה?
ל לא קוראים לי דרור New member 5/10/07 #7 כי זה מספק שעשו לחברי הפורום? יאללה, תספוג אחת למען הקבוצה!
ל לא קוראים לי דרור New member 5/10/07 #8 כמו שעכשיו יצחקו עליי ויאמרו מה זה "שעשו"? כשבסך הכל התכוונתי לשעשוע, ונפלה לי העין
G golden energy New member 5/10/07 #9 נפלה לך העין?! תקני אחת מזכוכית..... או מפלסטיק... אבל האיכות פחות טובה..
G golden energy New member 8/10/07 #28 אנחנו חיות טורפות!!!! .................................................
ד דנטל New member 7/10/07 #25 נו, ומה באת להגיד בזה? חשבתי שאתה מדבר על יצירת כל האייקון כולו בעזרת אות אחת. כתבתי שזה מכוער ואתה הגבת שעושים את זה עם אות. למה היה צריך לענין אותי שזה עם אות כשדיברתי על הכיעור של זה?
נו, ומה באת להגיד בזה? חשבתי שאתה מדבר על יצירת כל האייקון כולו בעזרת אות אחת. כתבתי שזה מכוער ואתה הגבת שעושים את זה עם אות. למה היה צריך לענין אותי שזה עם אות כשדיברתי על הכיעור של זה?
ד דנטל New member 8/10/07 #26 ../images/Emo124.gif אורן! נו, תסביר לי כבר מה רצית להגיד, אני לא מבינה אותך .
D De-Panther New member 8/10/07 #29 שזה עם הקיו הוא לא מיוחד וזה עם הקו הוא מיוחד יותר וגם מתאים יותר לאייקון אם תשימי את הפרצוף על הצד תראי שהוא מתאים לאלכסון שאני מעדיף
שזה עם הקיו הוא לא מיוחד וזה עם הקו הוא מיוחד יותר וגם מתאים יותר לאייקון אם תשימי את הפרצוף על הצד תראי שהוא מתאים לאלכסון שאני מעדיף