מרוב דיבורים על מוות

נכון שלחתי מסר שנראה שרק

אני מבינה אותו כמו המסר שלך שנראה שרק אתה מבין(או שלפחות אני לא מבינה) ילה שולם שולם לעולם?

ita101

New member
בכל זאת תמוה

מקשה על זה אחד מהפוסקים: "ואם תאמר שקליפת שום שלחה מסר מבולבל, עדיין נשארה הקושיא מדוע בחרה דוקא בסמלים אלו..." לא שאני חושד בכשרים (או כשרות)... אכן אני לפעמים לא ברור. אם יש איזה שאלה את תמיד מוזמנת לשגר. ברוגז ברוגז אף פעם!

ita101

New member
אני היום מרחף...

שולם שולם לעולם! ברוגז ברוגז אף פעם!

ita101

New member
אצלי מתנגן השיר המוכר

Layla by Eric Clapton and Jim Gordon What'll you do when you get lonely And nobody's waiting by your side? You've been running and hiding much too long. You know it's just your foolish pride. Layla, you've got me on my knees. Layla, I'm begging, darling please. Layla, darling won't you ease my worried mind. I tried to give you consolation When your old man had let you down. Like a fool, I fell in love with you, Turned my whole world upside down. Let's make the best of the situation Before I finally go insane. Please don't say we'll never find a way And tell me all my love's in vain.

ita101

New member
אגב תראו איך מוצאים רלוונטיות

Layla by Eric Clapton and Jim Gordon What'll you do when you get lonely And nobody's waiting by your side? בריחה You've been running and hiding much too long. בריחה והתחבאות מהתמודדות You know it's just your foolish pride. גאווה וחשיבות עצמית Layla, you've got me on my knees. Layla, I'm begging, darling please. Layla, darling won't you ease my worried mind. I tried to give you consolation תנחומים When your old man had let you down. אכזבה Like a fool, I fell in love with you, Turned my whole world upside down. Let's make the best of the situation לעשות את המיטב שביכולתנו Before I finally go insane. או לפני שנמות... חח Please don't say we'll never find a way לא לאבד את התקווה (תמיד תהיה ד ר ך) And tell me all my love's in vain. אגב תדמו את לילה לנשמה שלנו. לפעמים תועה באהבה. לפעמים מתאכזבת, נפגעת קשות. תמיד יהיה מישהו שיאהב אותה וירצה בטובתה (לפחות אנחנו את עצמנו חח). צריך להמשיך לנסות, להמשיך לעשות. איתמר

ita101

New member
ליווי מתוך השיר

בחרתי בכוונה את מה שנשמע פחות זוועה. הסאונד גרוע אבל יוצר מתוך הנשמה. כן בטח חח לשנות לסיומת wav במקום jpg

../images/Emo125.gif../images/Emo95.gif../images/Emo40.gif../images/Emo131.gif

מישהי מכנה אותך "טמבל" עלה בדעתך אבל אין לך אומץ לשאול צרף את האותיות הראשונות של כל מילה (בכל זאת תמוה) ויתכן מאוד שאני תועה?(התנצלות מראש זה רק עוד אפשרות)

ita101

New member
הארת את עיני!

לא עלה בדעתי כי אני לא מכיר את זה. נשמע מאוד מעניין. ותמוה... תודה!

אומרים שאחותי זונה../images/Emo111.gif

ועכשיו צריך להוכיח שבכלל אין לי אחות אפשר לתת עוד כמה פרושים לצרוף האומלל הזה של האייקונים תילעס לבד בחור וכשתיבלע אתה מוזמן לשתף ולך מעבר קסום אתה חד עין אבל רפה שכל(מתנצלת מתנצלת אולי אני טועה?)

ita101

New member
:) תודה, בואי תשמעי משהו

לעסתי לבד באמת הסיטואציה מעניינת מעבר קסום האיר את עיני לפירוש חדש, הרחיב את מרחב הפירושים הנראים לעין שלי, ולא שבחרתי בפירוש אחד מתוך המרחב. נאמר כבר "לא להניח הנחות" ובאמת למה להניח כשאפשר לשאול את קליפת שום, ושאלתי אך לא נעניתי אז קליפת שום יכולה להשיב אם תרצה כי לכעוס לשוא זה שוה באמת כקליפת השום

טוב חשבתי וחשבתי ונרגעתי../images/Emo40.gif

ואני חושבת שנעלבתי מעט, נו כן בהתחלה הייתי פשוט המומה .ולאחר מכן חשבתי לי שזה מחמאה שמצמידים לי תיחכום כזה שלא היה עולה בדעתי( בשרשור אחר מישהוא ניסה את כוחו וכנראה שזה לא פשוט) בכל זאת שולם שולם לעולם?

למעלה