מרה שחורה.. עלי נפלה

מרה שחורה.. עלי נפלה

פסוריאזיס שמה.. מחלה אשר אותי תקפה לפני כחודשיים שלושה. ניסיתי מספר דברים, אך נראה שלה פתרון אין.. כמו שיודעים אתם התאהבתי לאחרונה, כשבריאותי הייתה בין לבין. ביום הזה חזרה המחלה כדי להראות מי כאן הבוס בחיים משותק אנוכי בלי תשובה, סיום, רק תקווה.. לפעמים. בן אדם שמח אני לרוב, עם תאוריות בלי סוף שאותם לרוב מיישם. אך כאן בלי לצאת מהבית ועם כוונה את אהבתי החדשה.. לסיים..

rubber duck

New member
לא מבין הרבה ב.........

אבל במחלות כן אני מבין את הכאב ובכל זאת האם זהו סוף העולם והתשובה היא לא יש דרכים להשתלט על מחלות מסוג זה לא כל טיפול עוז לכל אחד אבל דיי בטוח שיש טיפול שיקל את הסימפטומים וחוצמזה אם היא תאהב אותך זה לא ישנה אם אתה בריא חולה או סתם באמצע אחפש לך מיידע רפואי בנושא - מקווה שאמצע משהו שרון נ"ב תחליף כבר שם למשהו בעל משמעות אמיתי ולא סתמי

סיון b

New member
איןשם,

אני מאחלת לך הרבה הרבה בריאות. רק דבר אחד לא הבנתי - למה לסיים את האהבה כשרק התחילה? תמשיך עם זה. תזרום עם זה כל עו כיף לך. תן לזה להיות הדבר היפה בחיך כרגע. לא רואה סיבה להפסיק! סיון

sunrise of love

New member
אין שם ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

רוצה להביע אמפטיה. דבריך נגעו לליבי. מאחלת לך לצאת מהמצב שבו אתה שרוי כמה שיותר מהר. להפסיק את האהבה? למה? הרבה מליונים בעולם - יש להם פסוריאזיס. זה לא צרעת. אל תעצור את עצמך בגלל זה. אתה מה שאתה. עם זה או בלי זה. המשך לחלום כמו שאתה יודע - והגשם את חלומותיך.

היי ידידי הטוב

אם אינך יכול לעבור דרך הקיר בחלום או "במציאות" אין זה אומר שאינך יכול לשבור אותו,או פשוט מאוד למצוא דרך לעקוף אותו. אל תעשה חשבון לאף אחד. שבור את הקיר.ולך קח את מה שמגיע לך בחיים. אתה יודע שמגיע לך ואתה צריך רק לקחת. הקיר שחוסם אותך כרגע לא באמת קיים.זהו רק פחד. אל תיתן למחלה לחסום את היכולת שלך לאהוב. ואם שבירת הקיר לא תוביל לשום דבר? אז ממשיכים הלאה.המחלה הזאת היא מבחן אמונה עבורך מבחן שאני יודע שאתה תעבור בהצלחה.
חזק ואמץ.

taliv

New member
נושי.....

אתה יודע שאני אוהבת אותך למרות הכל?

למעלה