מרד של בת 8

דורסל12

New member
מרד של בת 8

מה עושים עם ילדה שבוקר אחד החליטה לשבור את הכלים ורוצה לעשות רק מה שהיא רוצה ולדבר איך שבא לה.??????? כרגע אנחנו ממש במלחמת חורמה.ושתבינו ברגע שיש אנשים בבית או שהיא אצל אחרים היא מלאך כך היא היתה עד לפני 3 חודשים. ועכשיו היא מדברת מאד לא יפה מתחצפת צועקת עושה כמה שיותר באלגן בבית ובחדרה ונלחמת בעקשנות בחוקי הבית. התוצאות כרגע שאנחנו מעלים אותה לחדרה לא מסדרים לה תחדר אין מחשב טלויזיה לפעמים מבטלים לה את החוגים יושבים ומדברים ומדברים אבל כלום. הההההההצצצצצצצציייייייייללללללללללוווווווווו

Kalla

New member
ניסית לברר אם קרה משהו לאחרונה?

אולי איזה שינוי בבית, בבית הספר, עם חברים? אם לא ניתן להגיע לשורש הבעיה, אולי כדאי ללכת לייעוץ.

פלגיה

New member
פתאום בבוקר אחד?

יום אחד היתה מלאך ולמחרת התחילה "לשבור את הכלים"? יכול להיות שקרה משהו (במשפחה, בבית הספר, עם החברות...) שגרם את כל זה?

דורסל12

New member
בהמשך למרד בת 8

לא קרה שום דבר בבית לא חל שום שינוי. בדקנו בבית הספר הילדה תלמידה מצויינת אין לה שום בעיות חברתיות בחוגים היא מצליחה. וזה רק בבית. וכן החלטנו ללכת לפסיכולוגית כדי לברר מה קורה מה אנחנו מפספסים.

פלגיה

New member
יש גילים שבהם יש שינוי בהתנהגות

ויש גם דרכים להתמודד איתן. קורה גם שילד מחליט שנמאס לו להיות בתפקיד "הילד הטוב" והמקסים של כולם. אבל תיאור כזה, של שינוי כל כך פתאומי נראה לי בעייתי, ובגלל זה טוב שתלכו לבדוק מה קורה.

מלמלה

New member
תשאלו אותה אם יש לה סוד?

מידי פעם אני שואלת את הילדות שלי את ככה כדי לראות את התגובה כדי לבדוק שאף אחד לא עושה להן שום דבר רע ואמר להם לא לגלות לאמא ואבא.............. האם יש שינויי בבית? אפילו משהו שלא קשור אליה אבל היא מודעת לו ודואגת מאוד?

למעלה