מרד האוהבים בקובץ MPEG

• פותח הנושא ommc
  • פורסם בתאריך

ommc

New member
מרד האוהבים בקובץ MPEG

היי! האם למישהו יש את הסרט בקובץ מחשב שיהיה ניתן לצפות בו? אי אפשר להשיג אותו כיום בארץ. אשמח לקבל תגובות תודה עומר

Human Nature

New member
הממ... |טל| |צלב|

העטיפה הזו מוכרת לי- אם אני לא טועה אני ראיתי את הסרט הזה למכירה איפשהו. או שלקיילי יש גם סרט "מרד הנעורים"?

p i n g o

New member
הכל בסדר איתכם?

זה הסרט הראשון של קיילי.... שימו לב לשם שמופיע בראש הפוסטר שהוא שם... רק לא ידעתי שקראו לו ככה בעברית!

Human Nature

New member
חמוד, |טל| |צלב|

אני לא מכיר את הפילמוגרפיה של קיילי בע"פ
אני ראיתי סרט בכיכובה של קיילי למכירה בחנות מתישהו, ואם אני לא טועה זה היה הסרט הזה. אני זוכר רק שלסרט ההוא קראו "מרד הנעורים". אז שאלתי. זהו

לימבו

New member
קוראים לזה "מרד האוהבים"

וזה באמת משודר מידי פעם. אני לא ממליץ לראות את זה. זאת זוועה אמיתית

tatababa

New member
אל תיהיה רשע...

הסרט אולי לא הדבר הכי טוב שראיתי בחיים שלי (התואר הזה שמור לאקס-מן2 ולמוצאים את נמו!
) אבל הוא חביב עד נאה (וללא ספק אחת היציאות היותר טובות של קיילי על המסך הגדול.... *סטריט פייטר מישהו?*

tatababa

New member
חחחח

סטריט פייטר היה דיי אבסורדי - אישה בגובה מטר וחצי מחזיקה איזה משגר טילים קטן נראה כאילו הבמאי ניסה להסתלבט על הצופים!

adamkylie

New member
גם אני חיפשתי אותו בכל מקום

בספריות ודאו ובאינטרנט אבל פשוט לא מצאתי אבל יוצא לי לראות אותו מידי בפעם בערוץ 4 בכבלים (היום כבר פחות אבל הייתה תקופה שהוא היה אחת לשלושה חודשים) אגב נכון זה נראה שהקליפ what kind of fool נעשה בהשראת הסרט?! (לא מבחינת עלילה אבל בקטע של התקופה).

tatababa

New member
אני לא מצליח לראות את זה..

אולי אם תסביר יותר... (מה גם שהקליפ נעשה כמה שנים אחרי הסרט....)

למעלה