מקווה שמירלנד כבר המירה את הרובלים לדולרים
שיא שלילי של 15 חודשים: הרובל הרוסי מתרסק - אייס (ice.co.il)
מקווה שמירלנד כבר המירה את הרובלים לדולרים![]()
הם אמרו שאין להם מדיניות גידור בגלל העלות הגבוה אז אני בספק גדול.מקווה שמירלנד כבר המירה את הרובלים לדולרים
הם אמרו שאין להם מדיניות גידור בגלל העלות הגבוה אז אני בספק גדול.
יש גם קיזוז יחסי מול עלייה בשער הדולר.
למירלנד אין מדיניות גידור אז זה לא משנה, מה העלות.מחיר החוזה של 10000$ נא בין 1 ל-2.5 רובל(1$ = 85 רובל בערך, כעת), נניח 0.029$ לחוזה.
כמו-כן, יש אופציות על החוזים וכו'.
היום מאוד קשה, אף ניתן למצוא שם בין 50-80 הבנקים, האפשרות לסגור עסקאות פורוורד שקל-רובל...
כן, יש מס על רווחי הון, עבור זרים, זה מתבטא ב-30%(מקומיים משלמים 13%).
מאידך, המס כמו כול תהליך עסקי -- הגידור נרשם כהוצאה, לפי עניות דעתי...
תכל'ס, ענייני מרילנד או כול חברה ישראלית אחרת שנמצאת "שם" -- פשוט לא מעניינים אותי, כמו שער הרובל וכדומה.
שיהיה ברור: כעת, בשנתיים האחרונות ולפני כן -- אין שם שום מצב של הקטסטרופה של ממש, אכן המצב ציני מאוד. אולי זה קשה לעיכול, אבל זאת העובדה.
כול מי ש"בפנים" שם(יש ברוסיה כ-200000 יהודים שרשומים כך וכ-700000 "מעורבים" שאינם רשומים כיהודים), יודע לנטרל את הרגש ואמוציות,
כי הוא עושה שם כסף ולכסף הגדול אין ריח.
כול מי ש"לא"(מי שיושב ב"קהל" משועמם עם פופקורן) -- מפיץ, כרגיל, סיפורי היסטריה על הנוכרים, כי זה המצב של לא "פה", זה של "שם".
"פה" -- הכול מצוין, פשוט גן עדן, ארץ חלב ודבש, המדינה מתפתחת ומתקדמת במהירות האור!
רק היכן היא מתקדמת???
למירלנד אין מדיניות גידור אז זה לא משנה, מה העלות.
ההליך שהם מבצעים כרגע זה משיכה של אזור ה8.6M רובל בחודש לסרביה ומשם ממירים לדולר.
הם מעוניינים גם לקבל את אישור ועדה ממשלתית על מנת למכור ולצאת מרוסיה לגמרי.
לדעתם הסיכויים טובים.
לגבי המצב ברוסיה, אני מסכים.
נראה שהציבור שם אדיש ללחימה באוקריאנה וגם הסנקציות עליהם לא באמת הפריעו להם יותר מידי והתבררו כבדיחה מהר מאוד.
אבל למרות זאת, כן רואים נסיונות הגירה יצירתיים של הרוסים כמו נסיונות להוציא כל מיני דרכונים של רפובליקות בננות למינהם (גם ישראל נמצאת ברשימה).
כשמתקרצץ אליו טיפוס כזהכול מי ש"לא"(מי שיושב פה ב"קהל" משועמם עם פופקורן) -- מפיץ, כרגיל, סיפורי היסטריה על הנוכרים, כי זה המצב של לא "פה", זה של "שם".
"פה" -- הכול מצוין!
פשוט גן עדן כאן, ארץ חלב ודבש:
המדינה מתפתחת ומתקדמת במהירות האור!
רק היכן היא מתקדמת???
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.