מרד בליכוד?!?!

Charlie

New member
מרד בליכוד?!?!

ומי המורדים? נכון, קבוצה של חברי הכנסת חדשים - בהם ענבל גבריאלי, אלי אפללו, דני בן לולו, רוחמה אברהם, יחיאל חזן, מיכאל גורלובסקי, רוני בר-און ומיכאל רצון שהתארח בפורום. אליהם עשוי להצטרף מיקי איתן ויתכן וינהיג את הקבוצה הזו שר האוצר המודח (לפי שעה), סילבן שלום. כאילו לא מספיק לשרון שבקבוצה הזו ישנם אנאלפביתים, חדלי אישים, מושחתים, עלובי נפש - עכשיו הכלומניקים מתמרדים נגדו?! חחחחח מי אמר ליכוד ולא קיבל? הליכוד - היה ונשאר ההצגה הטובה בעיר.

lsg101

New member
נוצרה לראש הממשלה בעיה

1. כאשר כל חבר כנסת שכרגע נבחר, חושב שהוא אמור להנהיג את הליכוד, ומנסה למשוך לכיוונים שונים. עוד מעט הם יתאפסו, ולדעתי לא תהיה אופוזיציה אם ביבי לא ישא את נס המרד, כי רק עליו מסתכלים בליכוד עכשיו כאחד שיכול לשלוט אם וכאשר שרון יפרוש. אולי עד שיפרוש, עוד כמה יתווספו. 2. שוב פעם התחלנו עם הקשקושים הדמגוגיים בנוגע לעדות. כאילו ש"ס לא נכנסה לממשלה בגלל שהם מזרחיים. אולי זו בכלל מזימה של שרון ושינוי, להוציא את כל השרים המזרחיים מהממשלה...נו באמת. 3. בוא ונבחן כמה דברים עליהם התרעמו אותם חברי אופוזיציה: "הח"כים הביעו זעם...על כך שלא הובאו בפניהם ההסכמים הקואליציוניים" - באמת חוצפה. כיצד ראש הממשלה מעז לא להביא את ההסכם הקואליציוני לפני ענבל גבריאלי ומיכאל גורלובסקי? כאלה אנשים חשובים, מאושיות הליכוד. בכל מקרה ,לא זכור לי מצב (ותקנו אותי אם אני טועה) שבו ראש ממשלה הביא הסכם קואליציוני לפני סיעתו, והיא הצביעה נגד, ומנעה הרכבת קואליציה. עוזי כהן וכוח הקרקע שלו, מאיימים לצאת נגד שרון. הם זועמים על כך שתיק הפנים לא נשאר בידי הליכוד. הם כנראה חושבים, שהליכוד זכה ברוב מוחץ של מעל שישים מנדטים, ולכן כל התיקים צריכים להישאר בידיהם. זה שהחוץ, הביטחון, האוצר, החינוך, ועוד ארבע משרדים ועוד כמה שרים ללא תיק. הם שכחו שבמשא ומתן קואליציוני, חייבים למסור משרדים לאנשי מפלגות אחרות, ולא רק משרדים כמו משרד המדע והטכנולוגיה המכובד. אגב, בקשר ליחיאל חזן: הדבר ממש מוזר, שהרי יחסיו עם ראש הממשלה היו מצויינים, והוא אף כיהן בתור מנכ"ל לשכת ראש הממשלה ביש"ע, שנפתחה בשנה שעברה. אני לא חושב שאטעה אם אגיד שהוא חב את היבחרותו לשרון.

lsg101

New member
התפתחות בליכוד

מהפח אל הפחת. נפתר המשבר עם סילבן שלום - הוא יהיה שר החוץ. נראה שבנימין נתניהו הולך להישאר מחוץ לממשלה. צירפתי קישור. עכשיו אולי זה לא כזה מופרך עניין האופוזיציה הפנימית...

תרגיל?! מעשה נבון ונכון [אם נתניהו

יתברר כמי שגם עושה ולא רק מדבר] נתניהו נחשב לבעל הבנה בתחום מהטובים שיש לליכוד [הבעיה עם נתניהו מתחילה כאשר הוא נדרש גםליש את אשר הוא טוען לו ונקוה שכשר אוצר הוא לא יתחמק מלעשות] סרובו של נתניהו יותר מתמוה ולצערנו מלמד כי לא טובת המדינה לנגד עיניו או שלחילופין אין הוא מאמין ביכולתו לשנות דוקא הצלחה בתפקיד יכולה להביא לו הוקרה רבה שרון דוקא מוכיח שהוא מחפש את טובת המדינה לפני שיקולים אישים ושהוא מבין כי תפקיד שר האוצר הנו מכריע בימים אלו [הבעיה היא שכנראה עליו להחליף את ה"מקצוענים" במשרד.... כי לא ברור אם בלי החלפה זו נית יהיה להביא לשינוי אלא אם כן לשר האוצר תהיה אגנדה משלו וכאן ביבי דוקא מתאים הבעיה אם תהיה תהיה באישיות שלו שהוא יחםפש פופולריות ולא יתעקש על אשר יחשוב כי הכרח הוא[

שרון 25

New member
ראש ממשלתנו היקר,

ואם יורשה לי הוא גם די מוזר, סוף סוף הגדיל ובעט את סילבן שלום ממשרד האוצר,אך במקום לשלוח אותו הביתה הכניס אותו למשרד החוץ, מה השוק הבא ענבל גבריאלי שרת האוצר וגילה גמליאלי שרת החינוך???? כמה טעויות יכול בנאדם אחד לעשות, והכל כי קמו כמה טיפשים והכריזו מרד סוו וואט??? אז נרקוד לפי החליל שלהם, אני אף פעם לא התלהבתי מהסגנון ובכלל מהאיש הקרוי נתניהו אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שתיק החוץ פשוט תפור עליו, הוא יודע לייצג את העמדות הכי קיצוניות בצורה הכי טובה (לא שאני מעודדת עמדות כאלו). חוץ מזה אין להשוות בינהם בכלל, המשרד הזה גדול מידי על שלום, ונמאס כבר מכל סאגת ההפלייה בין אשכנזים למזרחיים, אולי שיצאו כבר מהסרט הזה דוד לוי החזיר אותו לבלוקבסטר.

עמרי ר

New member
אני פשוט מתבייש

אם ההחלטה הזאת סופית, וסילבן יהיה שר חוץ במקום נתניהו, מדובר בהחלטה טיפשית, רעה, שערורייתית. אין מתאים מנתניהו לתפקיד שר החוץ. אין גרוע מסילבן שלום לתפקיד שר החוץ. ההחלטה הזו מעיבה על תחושתי הטובה ממבנה הממשלה, ולמען האמת קשה לי להבין איך לאכול אותה.

חבורת פושטקים עלובה

אני חייב להודות שדווקא את מיקי איתן אני לא מבין,הוא אחד החכים שאני הכי מעריך ממש לא ברור לי מה הוא עושה

למעלה