מרדף

eitan490

New member
מרדף

בנושא של מרדף... בתחילת מרדף במכונית או רגלי... באיזה סיטואציה מותר לרדוף?? טוב לרדוף לבד?? מה לעשות במרדף??? מותר לרדוף בכלל?? כל מה שאפשר לדעת על מרדף, אני אשמח ללמוד.(ביקר מרדף רגלי) תודה.

mfsing

New member
בעיקרון אסור לעשות מרדף אחרי רכב

עם ניידת.. לפי מה שאני יודע יש 21 חוקים להתחלת מרדף אבל לא ניתן לעשות אחד בלי אישור קצין תורן ומשל"ט. לגבי מרדף רגלי מומלץ כל הזמן להשאר בקשר עין אפילו אם זה אומר שאתה במרחק 10 מטר ממנו.. גם אם אתה לא מצליח לתפוס כל הזמן לראות.. בנוסף לכך כל הזמן לדווח על מיקומך ומיקום החשוד.. למשל החשוד לובש מכניס כהים חולצה בהירה וכרגע ברח' ז'בוטינסקי לכיוון X אני צריך ניידת שתצמצם למקום... כל הזמן להגיד אם הוא פונה לתוך סמטה ביזה רחוב לתת כמה שיותר פרטים מזהים. אם הצלחת לתפוס אותו לבד אז הדרך הטובה ביותר זה פשוט לקפוץ עליו.. היה לי מקרה שרדפתי אחרי מישהו קפצתי לו על הרגלים דפקתי לו תראש בריצפה ורק אז הוא נרגע וכבלתי אותו. כמובן שאני מדווח שהחשוד אזוק ומנוטרל בזמן שכל הניידות מגיעות. אם מישהו מכיר עוד שיטות ואני בטוח שיש עוד אז בבקשה תוסיפו

tarivs

New member
לא משתמשים יותר במילה מרדף משתמשים:

במושג מעקב,כמובן בתאום ובאישור מפקד תורן בשטח, או חפ"ק. והכי חשוב, בצורה שלא תסכן חיי אדם, גם של השוטרים בניידת, וגם של אזרחים שנמצאים בדרך. (בסך לא שווה להרג בגלל רכב גנוב)

וגם שיש אישור אדומים

לא נכנסים לצומת לפני שבודקים שהיא פנויה. אפילו שמפסידים זמן כי מרויחים חיים. וזה טעות נפוצה ומסוכנת.

וגם שיש אישור אדומים

לא נכנסים לצומת לפני שבודקים שהיא פנויה. אפילו שמפסידים זמן כי מרויחים חיים. וזה טעות נפוצה ומסוכנת.

ilancoll

New member
מה שמלמדים אותכם בקלסי זו טעות

זה לא קשור לחוקים זה קשור לנהלים של משטרת ישראל אשר ממדרת את סמכיות המתנדבים עלפי כישורהם ותפקידם כעיקרון במשטרת ישראל מותר לבצע מרדפים יש נוהל מרדף מסודר ואף יש גל "מרדף" שזהוא גל ארצי שכול הניידות במדינה יכולות לאזין לו וכאשר מתחיל מרדף עוברים לגל הזה ובוא מבצעים את הדווחים מותר לרדף אחר כול דבר אך תמיד תמיד חייבים להפעיל שיקול דעת לקלסי אסור לבצע מרדפים לפי הנוהל של משטרת ישראל בתחנות ומרחבים רבים יש הנחיות נוספות לגבי מרדפים אך זה רק לגבי התחנה\מרחב בגדול מי שרוצה לדעת יותר על מרדפים אז שיבקש מהמב"ס שלו לקרוא את נוהל המרדף

tarivs

New member
לא נראה לי שזה יהיה נכון לחשוף:

כאן את מספר הגל.

SoldieRonit

New member
ברור ../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif זה טריקי ביותר :

מרדף בתחום תחנתי : הניידות מתבקשות לעבור לגל תחנה בשביל להשאיר את הגל פנוי - אחרת אם ישארו על הגל המרכזי אז המשגר/ת (אני ........
) לא יכול/ה לשדר אירועי שגרה כי הגל תפוס
בתחום המרחב : מאחדים גלים בתוך המוקד המחוזי לגל של התחנה המובילה
בתחום המחוז והלאה : המרדם מודיע "כל הניידות שמשתתפות באירוע לעבור לגל XXXXXXX " ומעדכן מחוזות סמוכים ואת מתנ"א ופשוט "שמיייייח" במדינה
.

שלום30

New member
אסור לפרסם מספרי גלים כלשהם בפורום

כתובה הודעה ברורה בצד שמאל של עמוד הפורום חל איסור מוחלט לכתוב בפורום קודים, או את מספר הגל של התחנה, ומבצעים שאמורים להתבצע או שהתבצעו.

שלום, אתה מצחיק אותי...

ב"ה היום כולם יודעים את הגלים של כולם - סקאנר הכי מעפן ויש לך מידע מלא ביד. הייתי בסיור בראשון לציון, קראו לנו בקשר, ולא הייתי ליד הרכב, אני שומע פתאום לידי "מרכז...." לא ממש הבנתי מאיפה זה מגיע. אני מסתכל שוב, וילד שהיה לידי על אופניים, תלוי לו על החגורה סקאנר שהיה על התדר שלנו. התעצבנתי עליו, שיש לו סקאנר שרק קולט ולא משדר, כי סתם הייתי צריך ללכת לרכב על מנת להגיב (ובסוף החברים שלי עשו זאת). כל אדיוט מוציא תעודה של "חובב רדיו" ומקבל אישור לסקאנר בו אתה שומע גם שידורים צבאיים. לדעתי החוק הזה שקבעתם מיותר לחלוטין. אך קטונתי.

r a n 2 9

New member
אם תצטרך תעלה מול המוקד בקשר ותשאל

או שהמוקד כבר יעלה מולך ויגיד לך תעבור לגל זה וזה.

למעלה