מרדף של תשוקה

חיבוקון

New member
מרדף של תשוקה

עוקב אחרייך כמו צייד מוכשר תוהה איך אצוד אותך ..מהורהר איך אלכוד אותך בין זרועותיי איך אצמיד אותך לחזי..בשתי ידי מעביר על הכוס אצבע חמה חש באוויר את ניחוח השתייה מצמיד לשפתיי את קצה הכוס הקרה לוקח עוד לגימה ארוכה עיני לא מרפות מגופך החתולי אני מתוח כמו קפיץ...נדרך כל כולי.. עוקב אחרייך במעקב בתולי יודע שבסוף..את תהיי שלי תר אחר חיטובי גופך חש באפי את ניחוח עורך מרגיש באוויר את רטיבותך רוצה לשתות את כל כולך את מסתכלת ימינה ושמאלה נכנסת לנוחיות סוגרת את הדלת...משום מה..באיטיות... מתנודדת קלות, כל כולך סמוקה יודעת שנסחפת טיפ טיפה בשתייה... אז הצייד, זה אני, נכנס לאותה נוחיות הודף אותך אל זרועותיי בחינניות נצמד לאחורייך בכל כך הרבה... טבעיות מצמיד אותך אליי חש את התחת מלטף את צווארך, לוחש לך בנחת "הפתעה!" זה אני הצייד... את מסתובבת, נצמדת אליי בערגה מצמידה אותי לקיר בכל כך הרבה תשוקה לוחשת לי, מתבלת בגניחה עמוקה "צדת, והנה...אני כל כך רעבה, עכשיו אני אצוד אותך ויהיה מה!" "יפה שלי אני לוחש... את פשוט חיה נדירה" מרגיש על עורי את דמך החם,הבוער מעבירה לשון חמה על צווארי, דמי מתעורר חם, לוהט, האוויר מהביל ידיים, רגליים, חיבוק הירכיים לוקחת בידייך את כלי זיני מלטפת, סוחטת את כל אוני מכוונת אותו עמוק לתוכך מחליקה אותו לנרתיקך רחש של צייד וניצוד, קול המרדף מצמיד אותך אליי, אף לאף. מסתכל עמוק בעינייך טובע באישונייך אומר לך ולי.. זהו..עכשיו את שלי...!

למעלה