מרגע לרגע...

פאמקי

New member
מרגע לרגע...

מתברר כי לא רק שזה בסדר להיות לסבית, אפילו רצוי
. יותר ויותר מחקרים מעידים על כך. כמו המחקר הזה...

כלעוד

New member
חוזקתי, כי כבר מזמן

חשדתי בזה....
אם כי רצוי זה לדעתי ביי דפינישן יחסי למשהו?

מצד אחד- תגובה הולמת ל"שונאינו"

מצד שני- זו קצת גזענות לא? אומרת בחשש... לא בביטחון.... אבל- קצת כמו להגיד ששחורים יותר חכמים... ואשכנזים יותר טובים... וכו וכו... מתוך הכתבה- "על הגורם המדויק ליתרונות של ילדים לאמהות לסביות, גרטרל סבורה כי אמהות אלה פשוט מעורבות יותר בחיי ילדיהם; מכיוון שהן מודעות לכך שילדיהן עלולים לסבול מסטיגמות ומאפליה, הן דנות איתם בנושאים מורכבים כמו מיניות, שונות וסובלנות - בגיל צעיר יותר. " אולי פשוט כולנו צריכים לנהוג כך עם ילדינו? ממש לא קשור להיותי לסבית... המודעות לסטיגמות והשפעתן. רגישות. רגישות להשפעה החברתית החזקה... רגישות לשונה... סובלנות... מעדיפה לייחס את זה לדברים האלו... השאלה אם אני לסבית או לא, שולית בעיניי. היא פשוט גרמה להתמודדות מסויימת ולפתיחת עיניים- למודעות. כמובן בהכללה גסה

פאמקי

New member
אני לא חושבת

אחרת זה מייתר כל מחקר, לא? חושבת שמחקר בודק מאפיינים שבד"כ קורים ומנסה להניח למה זה קורה. מחקר שקובע ש"יותר ממחצית מהאמריקאיים חווים במהלך חייהם תסמינים של מחלות או הפרעות נפש כמו דיכאון, חרדה וצריכה תכופה של סמים ואלכוהול"- הוא בעל קביעות גזעניות? אם כן של מי? זה נכון שצריך לשנות את היחס לילדנו. בקרב הסטרייטים ואפילו בקרב הקהילה. המחקר רק אומר שבקהילה זה קורה יותר.

צודקת ואיך שבאתי לכתוב- אבל...

נפל אסימון
הבנתי את דברייך.. צודקת אולי סתם קושי שלי עם המושג "תרבות לסבית" (בהתאם ל- רוב האמריקאים - התרבות האמריקאית) בכל מקרה תודה על הקישור :) והמשך שבוע חמים ומלא קסם

למעלה