מרגלית

naf86

New member
מרגלית

גם אני נפגעתי ממרגלית... הוא לא עצר לי בתחנה בהר חוצבים בדרך הביתה מירושלים. היה אוטובוס של אגד בתחנה, הוא עצר מאחורי האוטובוס, ולא היה לו סבלנות לחכות שהאוטובוס ייצא ושיוכל להתקדם לתתחנה עצמה, אז הוא נסע מבלי לאסוף אותי. התקשרתי למשרד שלהם והם הבטיחו לי שהם יחזרו אלי. וכמובן שהם לא חזרו אלי. נאלצתי לחכות 45 דקות לאוטובוס הבא. יש למישהו הצעות בדרך טיפול יעילה? (דרך אגב, אני נפתלי, ואני גר כבר יותר משנה במודיעין, וקורא את הפורום כמעט כל יום)

יום ו' בבוקר - והנהג מיהר מאוד

מרגלית . אני לא נוסעת איתם ולא יודעת מה הקשיים איתם, אבל זה היה קצת מפתיע בהתחשב בעובדה שמדובר בחברה שמפעילה אוטובוסים בעיר..... הנהג נסע כמו מטורף ב"משה דיין" ולמה לו להאט מול מעבר חצייה? כולה חוצים שם חמישה ילדים שממהרים לאסיף, ושתי אמהות עם זאטוטים [אמתכם אחת מהן]. הוא הגיח במהירות גדולה כלכך, שלא ראינו אותו בכלל וחשבנו שהכביש פנוי. הילדים טסו קדימה, ואנחנו גם. החוצפה הייתה שהעניין גרם לנהג לחייך, הצחיק אותו לראות עדת בני אדם נסה מפניו.

seegall

New member
להתלונן במשטרה

צריך לנסות לזכור את מספר האוטובוס ולהתלונן במשטרה. אחרת לא יהיה לזה סוף.

ע זי

New member
במקרה כזה - רק תלונה במשטרה

ואם יש עוד עדה - הסיכוי של הנהג לצאת מהתלונה קלוש. מספר הרכב, שעת העבירה, מיקומה ומהות העבירה זה כל מה שדרוש. אהה. כן. גם כמה דקות במשטרה...

למעלה