מרגלים אחריכם?

מרגלים אחריכם?

איזה תוכנות מעצבנות שמשתלטות על המערכת בלי שום סיבה - עשיתי מחקר באינטרנט וגיליתי שאלו 2 cydoors שנמצאים במערכת ועושים אינסטליישן לעצמם מבלי שתרגיש.... בקיצור מומלץ לכם מאוד לעשות חיפוש במחשב לקבצים הבאים: savenow ו eZula . ezula קובץ אינסטליישן נמצא תחת WINNT פולדר והיא מגיעה דרך אתר Kazaa.com . והתוכנה השניה שימו לב לא תאמינו - בפולדר של התוכנה IMESH . תעשו מהר אנאינסטול לשני התוכנות, ותמחקו את קבצי האינסטליישן שלהם וגם תמחקו מהפח ותתעלמו אם יש הודעת שגיאה תוך כדי המחיקה. ותסרקו את המחשב שלכם מטרויאנים למנהם - ניתן להוריד תוכנה להסרת spywarez למינהם בלינק המצורף למטה, בהצלחה ותשמרו על המחשבים שלכם....

y0Av

New member
תראי

יש דברים שנקראים סוכני פירסום שעליהם מדברים הרבה (מה שאז היה כל הבלאגן עם בבילון) שהם בעקרון שולחים מידע עליך (איימיל תוכנות שמותקנות שפות) והם בשביל לפרסם לא קרה שפתאום הופיע לך דואר זבל מבלי שנרשמת לשום מקום או נתת אישור? זה בדרך כלל לא מזיק יש גם את התוכנות שבדרך כלל נפוצות באתרי ווארז מפוקפקים שהם מורידים בלי ידיעה שלך כל מיני חייגנים (בדרך כלל של סקס) אפילו אם לא ראית שום דבר אותם רצוי למחוק ובשביל למנוע דברים לא נעימים צריך לבטל את ההרשאה של האקספלורר להתקשר אוטומתי (לא חבל שיהיה שעה של שיחה לארצות הברית בלי שתדעו?? אז רוב הדברים לא מזיקים ככה שמזה לא כדאי לפחד יותר מידי...

אוקי - לא מזיקים אבל מעצבנים לאללה

לקח לי יום שלם למה אני לא מצליחה לכתוב בעברית יותר בפורום של תפוז - ורק לאחר שמחקתי את שני הקבצים האלו הצלחתי לכתוב שוב בעברית ונוכחתי לדעת שזו הסיבה. מה גם המחשב שלי פחות נתקע - טיפה יותר מהיר.

למעלה