מרגיש כ"כ רע...

מה לא הבנת אחי.. אני לא תרנגול מדבר בעברית

אקדמאית
הכי עמחה

איזה מזל שהברבור חבר שלי

קיקורי ולחייך תמיד -
שקיפות היא מילה מתחום הכלכלה ולא מתחום מערכות יחסים.
אוקיי
למערכות יחסים אפשר להשתמש בישירות, בכנות [ כפי שהציע בצדק רב הברבור] גם בפתיחות.
מלים בסופו של דבר גורמות למקשיב-לקורא להבין משהו שאמרת. בדר"כ במישור הפשטני והשטוח ביותר של הדברים, ישנה הבנה עמומה משהו, אבל "שקיפות" היא מילה "תפוסה" "טעונה", מה ל'שות, לא מתאימה פה.
זהו

תרנגול אומר שאתה משתמש במלה בהקשר לא נכון

המלה "שקיפות" שייכת לפוליטיקה/התנהלות של גופים (כלכליים/ציבוריים וכו').
לכן, שאתה מציע שתהיה שקיפות בין בני אדם, אתה מוציאים מהם את האנושיות...זאת כדי ל"נחם" את עצמך על משהו שהפסדת (קרי: דיסוננס קוגנטיבי (הפשטה פראית)).
בני אדם הם דימניים (לא קבועים מראש), שלא כפופים לרגולציה (עקרונות מסחר, העסקה וכו') שהיא מעבר לחוק האזרחי...וכו' וכו'

אני קצר בזמן, אז לא אתפלפל יותר,
אבל אם תחליף את המלה "שקיפות" ב"כנות" אז סביר שתרנגול והעדה ירגעו

nadav1232

New member
מרגיש כ"כ רע...

לפני שבועיים הכרתי בחור באינטרנט, בן 18, קטן ממני בשנתיים.
התכתבנו הרבה ושנינו הרגשנו כיף עם זה.. בכל מקרה, נדלקתי עליו.
לפני כמה ימים קרה שהזמנתי אותו למסיבת גייז (הוא בחיים לא היה במסיבות כאלה) והוא הגיע עם ידידה שלו וכנ"ל גם אני.
לפני המסיבה דיברנו בדרך והיה נחמד אבל במסיבה עצמה בריקודים זה היה ככה שרקדנו ביחד והוא לא ממש שם עליי והתייחס יותר לידידה.
אחרי זה הם הלכו לאנשהו ויצא שרקדתי לבד (ואת ידידה שלי גם איבדתי שם כמה זמן) והרגשתי שלא ממש אכפת להם ממני...
ואז ראיתי שהוא הכי שם בחור ואח"כ התמזמז איתו איזה שעה.. הרגשתי שנשבר לי הלב.
אני לא בטוח שהוא יודע אם אני דלוק עליו אבל בשיחות החמאתי לו הרבה, הוא נתן לי אפילו כינוי והרגשתי שיש שם משהו...

לא נעים כל כך...

אבל!
אני מקווה שתלמד לקח להבא,
אתה וכל אלו שקוראים את מה שכתבת,
שהשקיפות והישירות היא מצרך חשוב
ומגן פלדה מפני פגיעות.

נדלקת על מישהו? תגיד לו את זה.
אל תיתן לו להבין את זה לבד,
כי לפעמים יקרה שבכלל לא תשים לב שגם השני מעוניין,
(כי גם הוא לא אמר כלום)
ובינתיים הוא ימשיך הלאה, ורק בדיעבד יתברר ששניכם הייתם דלוקים אחד לשני על התחת,
רק שלא ידעתם אחד על השני את העניין הזה.

שקיפות אחי, שקיפות. פשוט לדבר..

אגב, כך, גם אם זה לא היה הכיוון שלו מלכתחילה,
לא היית מפתח ציפיות, ובכלל לא נפגע..

(עוד אגב, עדיין לא מאוחר, דבר איתו,
ושאל אותו לאן זה הולך, זה הזמן לתקן את הטעות)

אני חושב שלפני השקיפות והישירות

וואלה זה לא תוכנית לרענון הביורוקרטיה הישראלית והמשילות הדמוקרטית במדינתנו
- הם לפחות לפי הסיפור לא טרחו לוודא אם זה דייט.

מתוק, רוסטר לא צ'יקן

תקפיד, אני מלך הלול לא אחת האמות, השפחות, הפלגשים בהרמון

עכשיו תאמר לי מה לא הבנת בדיוק?

רוסטר = תרנגול, צ'יקן = תרנגולת

לא נורא אם לא הבנת
הערתי לך על השימוש במילה בעייתית מאוד "שקיפות" שמקומה בדיבור הישראלי מתיחס למערכות כלכליות גדולות, למערכות שלטון, לביורוקרטיה ולא ליחסים אינטימיים או זמניים בין שנים. כלומר, הכנסת המיחלה לתוך עצה למישהו שפגש מישהו יש בה מה שקורין "דיסוננס קוגניטיבי" או בשפה פשוטה "נזם זהב באף של חזיר".

יש לי שאלה - זה היה "דייט", נתפס כ-דייט?

ולמה כל אחד הגיע עם ידידה שלו למסיבת גיי'ז?
לי נראה שנפגעת "סתם" כי מלכתחילה לא יצרתם ,לפחות על פי הסיפור שלך, מחויבות כלשהי זה כלפי זה.

ולמה אתם הולכים למסיבות הומואים עם ידידות? את זה אני לא מבין.

makel1

New member
זה היה מפגש ראשון בינכם?

אם כן - הייתי ממליץ להבא להיפגש במקומות יותר רציניים ובטח שלא במועדון. האווירה ממש לא מתאימה ויכול להיות שהוא באמת ראה אותך בתור ידיד שהוא יוצא איתו למסיבה.
בכל מקרה, אני יכול להבין את האכזבה שלך, ולפעמים העניינים לא זורמים כמו שהיינו רוצים שיזרמו, והדבר היחיד שנשאר לנו לעשות זה ללמוד כמה שיותר לפעם הבאה.

קח את זה בקלות :)

להתחיל עם בן זה לא כמו להתחיל עם בת

השוני הגדול הוא שכשאתה פוגש בן ונדלק, כל הפעולות שתעשה אח"כ משועבדות לרצון להזדיין איתו. רומנטיקה ומחמאות באות רק אח"כ.
הטעות הגדולה שלך, שבאת עם "חברה"...זה כמו 2 סבתות שבאות עם הפיליפינית שלהן לדייט...או שני בני מיעוטים שבאים על האחות לדייט...
אז שניכם בונקריסטים ונותר לכם רק להיות אמיתיים כמה שיותר עד שתצאו לאור.
מה הייתי עושה עכשיו במקומך ? מרים אליו פון וישר אומר "שמע ! אני דלוק לך על התחת - בוא נזדיין !"

כן, הם הלכו למסיבה של הומואים ובאו עם ידידות

מה זה הקטע הזה?
מה תפקיד הידידות בסיפור הזה?
ובכלל למה בחורות באות למסיבות של הומואים, בכלל?
בעברי הרחוק, היו מה שקוראין להן : BIG MAMAS, ולא סתם. הן התאפיינו בהיותן גדולות , בעיות עם קשרים עם גברים הטרואים, הרבה סקס שקיימו "סתם", ושאיפה בלתי מושגת לזיין את ההומו החתיך שפרסו עליו חסותן.
האם המאמא-ות האלה הפכו ל- "ידידות" כלומר כאלה שמצטרפות לסקס עם גברים ונהנות מהשאריות, או סתם או שלא סתם לוקחות פסק זמן מהחיים שלהן וקופצות לראות מה קורה אצל "אחיותיהן" ממין זכר? [ הרבה מידע על קרמים, מריטת זיער, סוגי טיפולים שונים, אופנה, רכילות על מפורסמים, חיכוך עם מפורסמים ב"ארון" או מחוצה לו, ממש חיי זוהר ]

אוהדאדם

New member
לא יודע לגבי נשוא השאלה שלך

אבל כשהייתי צעיר יותר, הייתי הולך עם ידידות למסיבות גייז, פשוט כי ידידים היו מרגישים עם זה לא בנוח (ואולי גם מרגישים שהם נותנים את המסר הלא נכון לסביבתם), וללכת למסיבה לבד זה פחות כיף.

אני לא יודע לגביכם, אבל לי יש חברות טובות שאני מבלה איתן זמן. לכם אין?

Uri04

New member
לא

האמת שבאופן מפתיע יחסית לגייז, אין לי ממש ידידות אלא רק ידידים וחברים. לא יודע איך זה קרה, זה לא משהו מוגדר, אבל אולי כשהייתי ילד היה לי קל יותר לחבור לבנות, ועם גיל ההתבגרות משהו השתנה, ומצאתי את עצמי שבנות דיי מרחיקות אותי מהן. אני מרגיש איתן פחות חופשי לדבר איתן על כל מיני נושאים, וצריך להבין את הפסיכולוגיה המוטרפת שלהן (סטרייטים, אין לי מושג איך אתם עומדים בזה!) כל הזמן.

kombinaizer

New member
זה קל

רוב הגברים הסטרייטים לא ילכו למסיבת גייז.
לבנות לא אכפת ואפילו הן נהנות מהשקט הזה שלא מתחילים איתם.
וכן, מי רוצה ללכת למסיבה לבד?

במקרה הנוכחי הם קבעו ללכת יחד

בשביל מה הגלגל החמישי?
לא יודע, לא הלכתי אף פ'ם עם בנות-ידידות למסיבות גיי'ז, אלא רק למסיבות מעורבות, וגם שם ניתקתי מגע מהר מאוד מה"ידידה" תמיד היה שם מישהו לטעמי , שאתו סגרתי את הלילה.

למעלה