מרגיש בדאון..

application

New member
מרגיש בדאון..

היי לכם..
אני בחור בסביבות גיל ה 30, אני מרגיש בדאון מכיוון ומאבד חברים מהקהילה.
אני לא יוצא הרבה למקומות של גייז, אין לי כיום עם מי להסתובב.. מרגיש דיי בודד בקרבקהילה.
יש מישהו שיכול להבין ולהזדהות איתי, או בכלל לייעץ לי מה עושים ואיך מכירים בגיל שלנו?
תודה רבה לכם :)

nant55

New member
היי לך

קודם כל, טוב שפנית לפורום... זה אחלה מקום לפרוק וגם להכיר אנשים

שנית, הייתי מציע לך לעשות בדק בית, אתה אומר שאתה מאבד חברים... למה?
בכל אופן, אני בערך בגילך, אמנם לא יוצא כל כך למקומות של גייז... אבל אם בא לך
סתם לדבר אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית.

זה מצב טוב שאתה עדין מדבר על "חברים" ולא "חבר"...

אני לא טוב בלעודד כי אני ישיר מידי. קשה למצוא אנשים שיהיו חברים סתם חברים בגילך והלאה כשהם חפים מכל אינטרס אחר. זה שובר את הלב לגלות את זה. אבל, תשמע, אתה בגיל שאתה אמור לבצע את הפעולה שנקראת cut your losses. לצורך הענין אתה צריך להפסיק את מה שאתה עושה עד כה. יש לך אפשרות לעשות בדיוק להיפך ולהעריך מחדש. יש לך אפשרות לתרום למדע הנפש ולפרנס איזה מטפל. ויש לך אפשרות למצוא אשה, לעשות ילד שניים, לטפח כרס, ולפצח גרעינים בחולצה פתוחה וללטף אותה...
רוב האנשים בוחרים לפרנס מישהו אחר בתקווה שיביא להם מזור.

aשרון

New member
היי....

ברוך הבא לפורום

הגעת למקום נהדר בו אתה יכול לדבר, לפרוק ולהתייעץ על מה שאתה עובר,
הפורום גם מקום נחמד להתחיל בו הכרויות חברתיות.

אני שרון, בערך בגילך, נוכל לדבר דרך המסרים או בטלפון, איך שתרצה, אני אשמח להקשיב.

שרון, זה יפה ונחמד שאתה מציע תמיכה למישהו שמעלה בעיה

אבל מנסיון אישי שלי כשאני התחלתי לגשש לעזרה בעברי, אם מישהו שאני לא מכיר היה ישר "קופץ" ומציע לדבר איתי בטלפון (כלומר שאני אחשוף את עצמי), אז הייתי מסתגר וכנראה שלא חוזר לפורום הזה יותר.
אני יודע שהכוונות שלך טובות, אבל צריך לכוון את הקצב. הוא שואל שאלה כללית ואני מניח שרוצה לשמוע דעות של אנשים לגבי מה לעשות, ולאו דווקא ליצור קשר טלפוני עם זרים.
יכול להיות שאני טועה והוא ישמח לדבר איתך, אני לא מכיר אותו. אני רק אומר איך אני מרגיש כשאני קורא הודעה כזו.

שתי שאלות, שאולי "יעודדו"

1. מדוע אתה מאבד חברים מהקהילה? ישנה סיבה מיוחדת?
2. מהם מקומות של גייז שאליהם אתה לא יוצא? אתה יכול לפרט?

ItsikH

Member
מה השתנה פתאום? מה פשר "איך מכירים בגיל שלנו"?
כי נשמע כאילו עד כה קיבלת את חיי החברה שלך מן המוכן ופתאום הגעת לגיל שאתה צריך לעשות משהו בעצמך למען עצמך? התשובות יכוונו אותך.

אתה נמצא בפסגת חייך, והיא תמשך עוד זמן רב. כל מה שהיה עד עכשיו - משחקי הכנה בלבד לחיים.

למעלה