מרגיש אבוד

someones

New member
מרגיש אבוד

ני מרגיש קצת אבוד. אני נשוי עם תינוק קטן. אני מרגיש שכל מה שהכרתי השתנה. יש יותר מריבות עם אישתי, דברים שפחות הפריעו לי פעם מפריעים לי הרבה יותר היום. אני מרגיש שאיבדתי שליטה על החיים שלי.

אני מרגיש שאני חייב לפרוק קצת מה עובר עלי, לקבל איזו עצה. קצת תמיכה.
אין לי ממש מושג איך מוצאים פסיכולוג מתאים למשהו כזה, איך בכלל מתחילים לחפש? סתם לחפש בגוגל מרגיש לי ממש מוזר

למצוא פסיכולוג

שלום someone,
ראשית, התחושות שאתה מתאר מאד אופייניות לאנשים במצבך, כשפתאום נכנס לחיים ייצור קטן כזה שעכשיו הכל מתנהל סביבו. . . כלום לא יהיה עכשיו כמו קודם, וזה אכן מצריך הסתגלות והיערכות חדשה - פיזית אבל בהחלט גם נפשית.
יש 3 דרכים למצוא פסיכולוג:
אפשרות אחת היא דרך ממליצים, אנשים שאתה סומך עליהם.
אפשרות שניה היא דרך קופת החולים שלך: לקופות יש מטפלים שעובדים איתם בהסדר, יש עליהם פיקוח מקצועי והטיפול הוא מוזל.
האפשרות לחפש דרך גוגל נראית אולי מוזרה במבט ראשון, אבל מצד שני גוגל מכוון אותך לאתרי אינטרנט של פסיכולוגים, ששם הם מציגים ומתארים את עצמם. כך אתה יכול להתרשם בצורה ישירה ולבדוק עם מי נראה לך שתרגיש נוח.
בהצלחה!
חלי

דרך נוספת

דרך נוספת היא דרך מרפאות לבריאות הנפש שהן ללא עלות ושם ניתן לקבל הן טיפול פרטני והן קבוצתי ובכלל מכלול טיפולים לבעיות מגוונות ושונות.

אני מצאתי פסיכולוגית דרך המלצה של מישהי שסמכתי עליה

אבל בינתיים עד שתמצא ותתחיל טיפול - אולי יש מישהו שאתה יכול לדבר איתו? חבר, לא אדם מקצועי, שאולי עבר קצת יותר בחיים ומכיר את מה שעובר עליך? מישהו שייתן לך אוזן קשבת ועידוד?

מאחלת לך כל טוב!

someones

New member
בסוף מצאתי מישהו נחמד דרך חיפוש בגוגל באמת.

תודה רבה על העזרה :)

למעלה