מרגיש אבוד...

אחי דבר ראשון רק תפילה תעזור..

דבר שני אני מציע לך לדבר אם אחד מהרמי``ם או חבר טוב מבוגר ממך שמבין ענין ,ולא לותר בענין הזה!! כי זה החיים שלך לתמיד!

19אריאל

New member
ורק זה חסר לי...

שהרבנים שלי ידעו איך הבייבי שלהם נראה בבית... עזוב...אני מעדיף לשמור על שמי הטוב בישיבה.

אריאל יקירי!

זה שלבחורות איכפת שהחתן שלהן ילך עם כובע וחליפה כמו בן תורה אמיתי זה לא סתם כי בא להם..זו מציאות שכאשר בן אדם שם כובע וחליפה א הוא שונה משאר האנשים ברחוב ב זה חוסם מימנו לעשות דברים שללא הכובע והחליפה אולי הוא כן היה עושה ג זה מראה מכובד ומיצג את עולם התורה האמיתי..אין ספק בכלל שזה מראה על היראת שמיים שלו..

19אריאל

New member
לא מתחבר לכובע הזה...

זה לגמרי לא בשבילי. נקודה. גם יש לי עניין להיבדל מהציבור החרדי כדי להיות משוחרר מהסטיגמות שעליהם וכדי שאני לא אצטרך להפוך לסנגור של כל פושע בעל חזות חרדית שמושמץ בתקשורת כשכל חילוני שאני פוגש מאשים אותי באותו פשע. אני מוכן להתלבש כמו חוזר בתשובה עם כיפת סעדו, חולצה בחוץ, ציציות עפות ברוח וג`ינס.

זה שאתה לא מתחבר/אוהב כובע זה כבר

בעיה אחרת..אבל אני רק מקווה שתבין למה כובע וחליפה זה כ`כ חשוב..למה זה באמת חשוב לבנות סמינר הצדיקות..

ולגבי מה שאמרת שהציבור החרדי מרגיש

נחות ופוזל הצידה..זה ממש לא נכון אחי..אני לא יודע מאיפה ראית את זה הציבור החרדי האמיתי אבל האמיתי ממש לא כזה ההיפך זה שבחור ישיבה שם כובע וחליפה זה רק מראה לך כמה שהוא רוצה להיות שונה מהציבור החילוני .,

אם תרצה אישה צדיקה

בדר"כ לרוב הן דורשות שהבעל ילך בכובע וחליפה, אני למשל כן עומדת בזה שבעלי לעתיד בע"ה ילך בצורה הזאת. . זה לבוש שמאוד מכבד את האדם , וכשאני אומרת מאוד משמעותה במלוא מובן המילה, כך זה נראה בעיניי. החיצוניות מעידה על הפנימיות.

למעלה