מרגישה

מרגישה

די תקועה מאז נפטר בעלי לפני 8 חדשים.גם כלכלית גם חברתית ובכלל פוחדת מהעתיד ומהלבד.

liat sa

New member
חששות

הי איה , משתתפת בצערך , ומרגישה את האובדן שלך . עכשיו , בראש השנה , עומדת להתחלף שנה במחזור החיים שלנו מאמינה שהיא תהיה לך הרבה יותר טובה , ותהווה בסיס איתן להתחלה חדשה. ליאת

משתתפת בצערך איה.

שינויים הם בדרך כלל מפחידים ולו בגלל שהמוכר והידוע פתאום משתנה. השינוי הוא בלתי נמנע וכדאי לקבל אותו וממנו להיבנות ולצמוח. אחת הלקוחות הכי מדהימות שלי התפתחה וצמחה דווקא מתוך אבל קשה במיוחד... את יודעת מה ? בעצם גם אני... :) הפורום שלנו אינו עוסק במתן פירוש אישי. את מוזמנת לפנות לאחד מן המיסטיקנים בטבלה שלנו - בראש העמוד - ולבחור למי ללכת ואצלו ללמוד לקבל כלים ולהתחזק לעתיד הבא עליך לטובה. כמובן שאת מוזמנת להצטרף אלינו כאן בפורםו וללמוד איתנו ביחד את רזי הטארות. שתהא שנה טובה אסנת.

נשיות

New member
מצטרפת אליך בתחושה שהשכול יוצר

מחסום כזה.גם רוחנית - השאלות.... נראה תמיד שקל יותר להאמין בדברים ולסמוך לפני שהמוות דופק אצלך בדלת. אני מאחלת גם לך וגם לי לחיות. לחיות. חיבוק גדול.

matal girl

New member
איה יקרה../images/Emo24.gifאת מרשה לי לשלוח לך

חיבוק וירטואלי? אני מבינה לליבך, לכאבך לדמעות ולעצב הזמן שחלף מאז הפרידה הקשה מבעלך, טרי מדי, קשה ומבלבל. תחושותייך הן תחושות טבעיות של שבר בחייך. הפחדים המלווים אותך כרגע, יכולים להצמיח אותך לכיוונים אחרים, טובים ושונים. קבלי באהבה את הפחד מהעתיד אני יודעת שזה נשמע מוזר ואפילו מאיים מה הקשר בין פחד לאהבה? ההבנה. ההבנה שזהו המצב ומה יש לעשות כדי לשנות, להתקדם ולהציב את עצמי במקום אחר. הקשיבי לליבך, חושי, הרגישי ובצעי. חשבי למה את הכי מתחברת בתוכך? איזו תכונה, כישור,שאיפה או יכולת יש לך והיית רוצה לטפח אותה זה יכול להיות כל דבר-כתיבה,חוג, בישול,שיחה,נושא חדש. טפחי את הרצון למצוא עניין מחודש בדבר מקרב וידוע והעצימי אותה בתוכך מדי יום, כל פעם קצת הושיטי ידך לחיים. אני שם לצידך מושיטה לך יד של קבלה מאחלת לך את כל הטוב שבעולם אורלי

ורד 34

New member
איה היקרה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אנשים סביבך ובכל העולם נותנים לך את ידם וליבם. אני יודעת שקשה וכואב מידי לישלוח את היד ולגעת בהם. הפחד, החשש. אבל אל תידאגי. כאשר תיתפני לזה וכאשר תירצי כולם נימצאים סביבך רק ביכדי לחבק אותך וליתמוך ולעזור. אל תידאגי לכולם. ליקום יש דרך לתת לך את הכי טוב שיש. המתנות ליפעמים מגיעות באריזות לא מוכרות ושונות את צריכה רק ליפתוח אותן וליראות ולקבל. אנחנו כאן, כך שכאשר תירצי לספר, לישפוך וליבכות ולקבל
או
. אנחנו כאן

איה היקרה יש פה בתפוז המון פורומים

שמאד מאד יכולים לעזור לך ממש,עשי חיפוש ותבחרי לך פורום של אנשים ממש במצבך..יש גם פורום +50.שאני בטוחה שמאד יעזרו לך,,וכמובן שפה נישמח לעזור ולהושיט יד תמיד,ותוכלי ללמוד מה זה קלפי טארוט אם תרצי פריסה או עזרה ,יש למעלה בראש העמוד גם שואלים את הקלפים וגם דף עם מיסטקאים לבחירה שלך... מאחלת לך שנה קלה יותר אני יודעת כמה זה קשה..

למעלה