מרגישה תקועה

didilala1

New member
מרגישה תקועה

בזמן האחרון אני מרגישה תקועה, מפוזרת מאד, לא מצליחה להתרכז בדבר אחד, מאחרת לכל מקום, הזמן שלי לא מאורגן.
מרגישה שהתמרון בין סידורים, לימודים, עבודה, חברים ובית לא הולך. תמיד משהו בא על חשבון משהו. תמיד אני מתכננת יותר מדי דברים ליום אחד ולא מספיקה.
וגם מבחינת מטרות בחיים אני די מבולבלת, כבר לא יודעת מה אני רוצה.
אשמח אם תמליצו לי לאיזה סוג אימון כדאי לפנות?

אימון אישי

נשמע שאת צריכה לפנות למאמן אישי, שידע לעזור לך לסדר את כל הבלבלת שנכנסת לתוכה. יש לעיתים תקופות בחיים שהכל פתאום מבולבל ולא מסתדר. לפעמים ראייה רעננה, ושימת דגש על הדברים שלא שמת לב אליהם - יכולה לחולל שינוי עצום. אני בטוחה שיש לך את כל התשובות, את רק נמצאת עכשיו בתקופה שכזאת....
שיהיה בהצלחה :)

didilala1

New member
תודה!

כבר נתתם לי תקווה :)
אשמח להמלצות למאמנים שמכוונים לתחומים האלה של ארגון זמן, סדר עדיפויות, ריכוז וכו'

איך לקבל המלצות על מאמנים

שלום לך אישה יקרה

תמיד כאשר אנחנו מחפשים שירות, יכול לעזור להסתמך על המלצה.
העניין הוא שפה בפורום מסתובבים בעיקר מאמנים, ואנשים כמוך שמתעניינים באימון, ופחות אנשים שכבר עברו אימון ויכולים להמליץ עלינו.
מה שכן, רובנו מקבלים המלצות מהמתאמנים שלנו, ואנחנו שמים אותן באתרים שלנו.
כך שתוכלי להתרשם באתרים שלנו, מה כותבים אודותינו לקוחות.

לא נשמע לי שהאימון שאת מחפשת הוא קשור לנישה מאוד מיוחדת. בכנות, זה מה שאנחנו עושים עם מתאמנים כל הזמן.
כך שאת יכולה להרשות לעצמך לבחור פחות או יותר בחופשיות. כולנו לרשותך

שיהיה בהצלחה

didilala1

אימון סדר ואירגון ,ניהול זמן הסחות ,סיפוקים על פי רוב אימון התנהגותי קשב וריכוז
יש שאלונים ברשת שאם את עונה באחוז מסוים מרמז על קשב וריכוז
רשמי מייל יכולה לשלוח לך אחד טוב

מזל טוב

שלום לך אישה יקרה

יש משברים עליהם אני אומרת: מזל טוב!

זה כמו שאשה שהכרתי וסיפרה לי שמעולם לא רבה עם בן זוגה (וזה כבר היה עם שני ילדים...). אחרי שנה, כשרבו לראשונה, אמרתי לה: מזל טוב! זה היה חייב לקרות. זה התחיל את השינוי האדיר בחייהם. היום אף אחד מהם הוא לא מי שהיה קודם, והקשר שלהם חזק מתמיד.

ככה גם לגבייך. אם המשבר החריף לאחרונה, אם את עוד יותר לא יודעת מה את רוצה מכרגיל, סימן שמשהו מעניין קורה מתחת לפני השטח! משהו רוחש שם. חלום חדש קורם עור וגידים? נושא שפתאום את מבינה עד כמה הוא מפריע, ודורש פתרון? אי אפשר להשלים איתו יותר? או משהו מעניין אחר. אני בטוחה שזה משהו מעניין שיקדם את חייך מאוד.

צריך למצוא אותו, והדרך עצמה היא מתגמלת מאוד, ואנחנו המאמנים ממש אלופים בליווי הזה

לשאלתך, אין פה סוג מסוים של אימון שאת צריכה. זוהי המטרה של רבים מאוד מהאימונים.

motti4me

New member
אימון למעוף

אני ממליץ לך ללכת לאימון שיתן לך רוח וכיוון. שידבר איתך על סידרי עדיפויות. על מה חשוב לך מה לא. מהם האבנים הגדולות בחייך שאותם את רוצה לשים בסל החיים ומהם האבנים הקטנות שיש להם מקום אך הן חשובות פחות בחייך.
ובעיקר תשוקה - תשוקה שאיתה תתעוררי בשמחה בבוקר ליום חדש לעבודה למשפחה ולחיים
בהצלחה

Yin

New member
תכנני פחות דברים לעשות

בכל יום.

תוכלי לנשום יותר, ובזמן הזה של מרווחי הנשימה,
תוכלי להתחיל לשאול את עצמך את מה שאת רוצה לשאול.

קחי אויר.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
נשמע שקורה משהו

האם תמיד הרגשת כך ועכשיו יותר, או שהתחושה חדשה לך?

אם זה משהו שאת מכירה כל החיים, זה מאוד מאפיין אנשים עם קשיי קשב וריכוז - זה מקום להציץ ולבדוק באינטרנט אם זה נראה לך רלוונטי, ואם כן, לפנות לאימון מתאים ל-ADHD.
אם זה משהו חדש, שווה לבדוק מה הגורם שנוסף בחיים שלך, ואיך אפשר לאזן את החיים מחדש כיום - זה אימון שאין בו צורך בהתמחות, תוכלי להעזר במאמנים רבים.

למעלה