מרגישה תקועה

banana83

New member
מרגישה תקועה

היי, אני לא כ"כ יודעת אם זה המקום הנכון לשתף, אבל אני אנסה. אני בת 26, סיימתי תואר ראשון, חוויתי מערכת יחסים רצינית (4 שנים) שנגמרה לא מזמן, היו לי תקופות שהייתי מוקפת באנשים, היו לי תקופות שהייתי בודדה, היו אנשים שהרחקתי מעצמי, היו אנשים שבגדו בי, היו אנשים שאהבתי, היו אנשים שלא היה לי אכפת מהם. חוויתי חוויות בחיים שלי, אבל איכשהו אני מרגישה שלא הפקתי שום מסקנות מהן, כאילו כלום, אני עדיין ממשיכה לעשות את אותן הטעויות, עדיין לפעמים הולכת עם הראש בקיר (או באדמה) ואיפושהו בפנים אני אולי יודעת (וגם זה לא תמיד) שמה שאני עושה לא בהכרח נכון- אבל אני עדיין ממשיכה באותה הדרך. אני מרגישה בת 18, מבחינת מחויבות או בשלות לחיים, וכשבגיל האמיתי שלי מסתכלים עלי כבר בתור אישה בוגרת שאמורה להיות יציבה ולהקים משפחה בקרוב, אני מתחילה לחשוב מה לא בסדר איתי, ואז אני בעצם מגיעה למסקנה של הפסקה הנ"ל. אני מאמינה שאדם תמיד צריך תמיד ללמוד (לא בהכרח לימודים של ידע ואקדמיה), בשביל להתפתח ולא להיתקע באותו המקום כל החיים, אבל בתכלס- אני לא מיישמת את זה בכלל, עדיין דורכת באותה משבצת כבר כמעט עשור. זה מרגיש רע ובעיקר אני לא מצליחה להתקדם בחיים כי אני לא מפיקה שום מסקנות או לקחים וגם כי אני לא מרגישה "מוכנה" לצאת לעולם האמיתי. מה אני יכולה לעשות? אני מרגישה כ"כ תלויה באוויר וזה משגע אותי. איך אני יכולה להפסיק לחזור על אותן הטעויות? ולהפתח לדרכים ודברים חדשים?

יודה ב

New member
בננה 83

בוקר טוב לך, בפנייה שלך את אומרת שאת תקועה. אנא נסחי את המטרה שאליה היית רוצה להגיע אם לא היית תקועה. חשבי גם מה מושך אותך במטרה זו. איך יראו חייך כשתגשימי את המטרה. ציינת גם שיש לך הרבה הצלחות. הייתה לך מערכת יחסים שנמשכה 4 שנים, היית מוקפת הרבה אנשים ועוד. חשבי, מה בך אפשר את ההצלחה. איזה כישורים שלך ואיזה תכונות שלך אפשרו לך להגשים את ההצלחה. כאשר המטרה שלך תהייה ברורה וגם הכישורים שלך ששירתו אותך בעבר, יהיו ידועים לך, נפתחת בפניך הדרך לצאת מהתקיעות. בהצלחה וגמר חתימה טובה

coachingyou

New member
מרגישה תקועה

יש בחיים עליות ומורדות, זה טבעי, זה נורמטיבי וזה חלק מתהפוכות החיים. את מרגישה כרגע במדרון, לא מרגישה שיש בך את היכולת לצאת מאותה 'תקיעות' שלך, לא מרגישה יציבה, בוגרת ועומדת בציפיות של אחרים. אבל - חשוב שתזכרי: יש בך כוחות, יכולות ותכונות חיוביות אשר יעזרו לך לצאת ממצב התקיעות הזה. את צריכה לחזור ולמצוא אותן. אם תוכלי לעשות זאת לבדך או בעזרת חברה - מה טוב. במידה ולא - אימון אישי יכול לעזור לך למצוא את נקודות החולשה - אותן נקודות שבולמות אותך ועוצרות בעדך להתקדם ע"י הפקת לקחים. ישנן דרכים שאת יכולה ללמוד על מנת לשפר את תהליכי קבלת ההחלטות שלך. בסופו של תהליך, כאשר התמונה תתבהר לך - תוכלי ללמוד ממנה לעתיד לבוא. בהצלחה, דורית גן-מור

bridges

New member
זה לא שאת לא לומדת זה שאת לא לומדת את הדברים

הנכונים. וד"א את לא יוצאת דופן. רובינו כך, רוב הזמן. אנחנו מנסים ללמוד מטעויות במקום ללמוד מההצלחות. למה הלימוד מטעויות איננו נכון? משום שבלימוד מטעויות אנחנו "לומדים" מה לא לעשות. העניין הוא שלמרות שאנחנו לא לומדים מה לא לעשות, תמיד מגיעים אותם מקרים שבהם מה שלמדנו לא לעשות איננו מתאים להם. ואז אנחנו שוב רואים את "הטעויות" ושוב לומדים מה לא לעשות. עכשיו, אני מזמין אותך להסתכלות אחרת, הסתכלות מתוך השלמה וקבלה, מתוך זה שהמקום שאליו הגעת היום הוא המקום הכי טוב שיכולת להגיע אליו. תסתכלי מה הדברים שאת יכולה ללמוד מההצלחות שלך: מי היית שם, במערכת היחסים של 4 שנים? מה הבאת לאנשים שאהבת? רונן

nirvanams

New member
יקירה את מדהימה...

בננה יקרה, מבחינה אימונית המקום שאת נמצאת בו הוא מעולה ואת מדהימה! החלטת לבצע עצירה לרגע בחיים שכל כך סוחפים אותנו לשיגרה ולהישגיות עד כדי כך שהלרב איננו מוצאים זמן לעצור ולשאול את עצמנו מה אנו רוצים? מה יעשה אותנו מאושרים? מה חוסם אותנו או תוקע כדברייך.... אני אתחבר לדברי רונן... התהליך האימוני מתבסס על חשיבה חיובית מכאן שבמקום לבחון את אי ההצלחות או המקומות בהם את מרגישה תקועה...בחני את ההצלחות שלך...את תקופות האושר שלך התבונני פנימה ופרקי אותם למרכיבים...איך הרגשת?...מה אהבת?כיצד התנהגת? וכדומה לאחר מכן אפשר לחשוב מה צריך שיקרה כדי שתהיי ותנהגי כמו באותם תקופות אושר? אין ספק שחשוב שתהיי מודעת לדפוסי ההתנהגות שמעכבים אותך ומונעים ממך לעיתים להשיג את שאת רוצה... על פי מה שתארת תהליך אימוני קצר וממוקד יכול בפרוש לעזור לך למצוא את הדרך שלך....שבה תהיי שלמה עם עצמך ללא תלות במה הסובבים אומרים...תאהבי את עצמך...ותחיי על פי דרכך. שנה קסומה מירלה סלע M.Sc מאמנת אישית לחיים. בגישה תוצאתית ומותאמת אישית. [email protected] 054-4460021

תלתלית3

New member
ראשית את כן מפיקה לקחים

שנית את כן עושה איתם משהו - פונה לקבלת יעוץ. את כבר מודעת לבעיה וזו מחצית הדרך לפתרונה. כשאדם מחליט לעשות שינוי הוא רוצה בו במאודו. הוא גם מוכן לשלם את המחיר של השינוי האומר לצאת מאיזור הנוחות בו הוא נמצא. חייך התנהלו לא בשונה מחייהם של אחרים עם מצבים משתנים. נראה לי שחיית חיים אמיתיים למידי. התנהגות או נתיב אפשר לשנות ואין כאן עניין של להיות בסדר או לא. השאלה אם טוב לך כך או שאת מבקשת את השינוי כדי לרצות את הסביבה שלך ? מאיזה מקום את רוצה בשינוי ? מה את רוצה שיקרה ? אם זה יקרה איך תראי את עצמך ? מה יאמרו עליך ? מה גורם לך להיות מחוברת לעצמך ? היכן בחייך הרגשת את האושר ? מה הערכים החשובים לך ? שם את במימוש עצמי. אי אפשר לחזור על אותן טעויות, אלה טעויות חדשות. אפשר ללמוד להתנהל אחרת. אפשר להבין מה הטריגר שגורם לך להיות שם. לבד או עם עזרה את יכולה לנוע לכיוון שתרצי בכל רגע נתון ולבחור מי את רוצה להיות. בהצלחה טליה

לבננה המתוקה

יקרתי . אני חושבת שאת מבינה את עצמך יפה מאוד . ובעלת תובנות לא רעות בכלל יחסית לבחורה שמעידה על עצמה שלא למדה כלום כבר עשור. לכן אני רוצה לשאול אותך האם זה באמת ככה ? את הרי בעצמך רואה את כל מה שהספקת לעשות והיית בקשר ארוך ום סיימת תואר כל זה ממש לא מה בכך! לגבי טעויות הן נועדו בכדי ללמד אותנו לקח ולכן הייתי ממליצה לרשום את כל ה"טעויות" שחוית ולבדוק מה יכולת לעשות אחרת ? והאם זה באמת נכון ומשם להפיק את הלקחים לחייך בהמשך . הצלחה רבה

adih770

New member
המקום שבו אנחנו נעצרים מזמין התבוננות.

בננה שלום. אני מאמין שהתשובות נמצאות אצלך. היכן שאנו נעצרים או תקועים או לא יודעים מה לעשות ,אלו הם המקומות בהם יש לנו חוסר בהירות כל שהוא? ח.בהירות מגיע מהמקום שאנחנו לא מכרים את עצמנו מול תחום מסוים בחיינו. השיטה להכיר - היא לחקור פנימה לברר עם עצמך מה כאן (במקום התקיעות) "מה לא בהיר עבורי" ? חקרי את המקום בו את נמצאת הכירי אותו היטב, שאלי את עצמך: מי אני שם? מה עושה לי טוב במקום הזה? ומה ההפך? האם באמת אני רוצה ל"עזוב שם"? על מה אני מוכנה לוותר לטובת העזיבה? מי מה אני יכולה להרפות? האם את רואה מה שהוא לאחר התבוננות שלא ראית קודם? שתפי אותנו בבקשה (אפשרי בערוץ הפרטי). בברכת חתימה טובה וחג שמח. עדי הררי.

למעלה