מרגישה רע

מרגישה רע

רע מאוד...אני מאוכזבת מכולם אבל בעיקר מעצמי שהגעתי למצב הזה רבתי עם מישהו שאני כ"כ אוהבת,הרסתי הכל פשוט הכל!!!!!!!! עשיתי שטות והוא כבר לא ממש מתייחס אליי מאז...הוא אפילו לא מתייחס הוא רק מתעלם כאילו אני אויר,וכואב לי כי הוא כ"כ רצה אותי! אכזבה.....אני מאוכזבת מעצמי שאני לא לומדת מהטעויות שלי,כי הרי זו לא פעם ראשונה שאני הורסת לעצמי. אם זה לא מספיק גם בלימודים קשה לי...אני משקיעה המון מהזמן שיש לי (או שאין לי) ובכל זאת מוציאה רק 80 במקרה הטוב. אין לי כבר כוחות אני בי"ב ואני מרגישה את הסוף...אין כוח ללמוד...אין אין אין נשבר לי מכולם. ההורים שלי גם מציקים לי...פעם אמא שלי הייתה לצידי עוד איכשהו עכשיו גם היא נגדי,ואם זה לא מספיק אני עם 39 מעלות חום. יש לי חברות טובות ואני יכולה לשתף אותן בהכל! אבל אני לא רוצה...לא יודעת למה...כנראה אין לי כוח להיכנס לפסיכולוגיות וכאלה עצוב לי ורע לי אני זקוקה לעזרה,לכן אני פה.

תגובה

השתדלי להיות עדינה ונעימה עם אנשים שאת אוהבת, להתקרב אליהם לאט, לתת להם אהבה ולהתענין בהם. כך תמצאי קשרים טובים. אדם שאהבת ועזב אותך - אולי בעתיד הקרוב או הרחוק תוכלי לחזור אליו. השתדלי לפתור את הבעיות לא במריבה אלא בדיון הגיוני ושקט.

למעלה