עמיתה פיתה
New member
מרגישה רע....
היי בננות..אתחיל בברכת שבת שלום וסופ"ש נעים=]]
אני מרגישה מועקה בלב...מועקה נוראית.. ארענן את פרטיי מאחר ואני כותבת כאן לעתים דיי רחוקות(אבל קוראת כאן כמעט כל יום).. שמי עמית,אוטוטו בת 20,גרה בדרום,איבדתי את אמי לפני 9 וחצי שנים ממחלה קשה.בת הזקונים לעוד 2 אחים. יש לי חבר בן גילי כבר שנה,יש לנו קשר מאד יציב יחסית לגילנו הצעיר, הוא אוהב אותי בצורה מדהימה,ממש "מעריץ" אותי,ואניי אוהבת אותו באותה מידה..הוא מעניק לי את כל מה שלא היה לי בשנים האחרונות-המון חום ואהבה ביטחון ותמיכה
פשוט מקסים.ילד רגיש ומיוחד.. לי מאד חשוב המשפחה,אני חושבת שאני לא צריכה להרחיב זה דיי ברור מדוע.. וזה לא שאבא שלי לא אדם חם להיפך,פשוט מאז מות אמי כל אחד פנה לפינה שלו
המשפחה של החבר מאד נחמדים..,הוא הבכור,אבא מופנם שקט לא מדבר הרבה, האמא קצת יותר דומיננטית.כשאני מגיעה אליהם זה מלווה בחיבוק ונשיקה,המילים כמו "יקירתי",אפילו פעם היא קנתה לי מתנה לכבוד זה שהחבר-הבן שלה סיים את לימודי העתודה ,על העובדה שאני עודדתי ותמכתי בו.. הכל באמת טוב ויפה ואתם בטח חושבים שאני פרנואידית משהו.. אבל עדיין אני מרגישה קור מסיים,וזה משהו שפשוט מרגישים ואי אפשר להסביר.. מעולם לא התעניינו באיך אני מרגישה(ואני יחסית הרבה נמצאת אצלהם ).. בעיקר האמא.,לעולם לא שאלה אם הכל בסדר,איך זה קרה לאמא שלי ז"ל,איך אני מרגישה או מתמודדת עם האובדן,אם חסר לי משהו,לא יודעתתתת זה משגע אותי שהיא אף פעם לא מדברת איתי על זה(ושוב אני אגיד-יוצא לי הרבה להיות אצלהם ולשבת איתם,וגם שאני מגיעה אני לעולם לא ניכנסת ישר לחדר של החבר אלא יושבת איתם תמיד קצת לפני) וכן,יש תק' שאני מרגישה חרא(ולא קשה לראות עליי לצערי אני דיי שקופה
) ואני כן מצפה שמישהיא..כמוה למשל..תתעניין קצת.זה לא היה חשוב לי אם לא הייתי כל כך אוהבת את הבן שלה..כי אני חושבת שמה שיש ביננו הוא נדיר.. ואני באמת שלא מחפשת את ה"רחמים" או כל משהו מעין זה.. פשוט קצת להרגיש שמתעניינים..ושאכפת..זה הכל.. וזה עצוב לי שזה ככה..באמת שזה מפריע לי ובגלל זה מצאתי לנכון לכתוב את זה ולשתף אתכן.. אשמחלשמוע תגובות,חוות דעת.. באהבה עמית
היי בננות..אתחיל בברכת שבת שלום וסופ"ש נעים=]]