מרגישה רע עם עצמי...

מרגישה רע עם עצמי...

היום אני חשבתי לעצמי איזה צועים אנשים שאני מכירה ואז חשבתי לעצמי, אולי אני בעצמי צבועה? יש כמה אנשים שאני מכירה שאני לא מתייחסת אליהם הכי טוב (בלשון ההמעטה).
1
לי - זאת ילדה שהתנדבתי איתה השנה והייתי די חברה טובהשלה. היא סיפרה לי השנה כשהיא שכבה פעם ראשונה (ושנייה ושלישית) ואפילו הלכי איתה לקנות ערכה לבדיקת הריון כשהיא חשבה שהיא בהריון. היה קטע אחד בשנה שממש לא רציתי להתקרב אליה כי היא נדבקה כמו דבק ואחרי זה היא נרגעה קצת וגם אני נרגעתי. הבעיה היא שבמשך השנה היא התחילה לספר לי עוד ועוד ועוד על הסקסומה היא עשתה וטעל זה שהיא קנתה לו אזיקים ואיך שהם השתמשו ושהם עשו 69 ועוד כמה דברים וזה הגעיל אותי לגמרי. אני אישית, לא בעד סקס בגיל 15, ובטח לא עם ילד שקטן ממנה. אבל אם היא רוצה לעשות סקס בגיל כזה מוקדם שיהיה לה לברכה אבל היא לא צריכה לשתף אותי. אז כשהיינו צריכות להגיש עבודה והיא הבריזה לי עם זה, אני התרחקתי הכי שבעולם ודי לכלכתי עליה ואמרתי שאני לא רוצה לראות אותה בחיים כי היא זונה ושרמוטה ובלה בלה בלה. יום אחד לפני שבועיים בערך היא מצלצלת אליי ואומרת לי שהיא מצטערת על העבודה ולא רוצה שנריב ומה אני אגיד לה? "זה לא העבודה את פשוט הגעלת אותי עם סיפורי הסקס שלך עד שלא רציתי לדבר איתך?" לא. אז אמרי לה שסתם לא יצא לנו לדבר וככה יצא שהיא כותבת לי הודעות באיסי (שאני לגמרי מתעלמת מהם) ושכשהיא מציעה לי להיפגש לקניון או משהו כזה אני מסרבת בטענה שיש לי דברים אחרים לעשות ואז קובעת עם חברות שלי לנסוע לים או כדומה. אני די מרגישה רע כי אני יודעת שאני לא מתנהגת הכי יפה איתה ואני די משקרת לה ומתנהגת בצביעות (חברה שלה כשאני בצם לא סובלת אותה)אבל זה יהיה נכון לספר לה למה אני לא סובלת אותה?
אירית - זאת ילדה הכי קרציה שבעולם! אנשים זרים מדבריםפ והיא נדחפת לשיחה ושואלת "מה מה קרה" או שאלות כאלה קרציות של אנשים מסכנים. נפגשתי איתה כמה פעמים ובאמת בתחילת השנה הייתי חברה שלה למרות שחברות אחרות הזהירו אותי להתרחק ממנה. אחרי כמה זמן קלטתי את זה שהיא פשוט דבק וקרציה וברצינות היא צריכה להתחיל לצחצח שיניים ולהשתמש בדאודורנט. בקיצור הסקתי לדבר איתה ולפני איזה שבועיים (יום לפני שלי צלצלה אליי) היא שואלת מתי ניפגש ומה ככה ומה ככה. אני כל הזמן דוחה את זה אבל הנה עוד מעשה צביעות מצידי אבל שוב, לספר לה את האמת ומה אני חושבת עליה זה יותר טוב?
3
מאיה - אותו סיפורכמו של אירית בול!!! ממש בול! כאילו תאומות.

בקשר לילדה הראשונה את חייבת לספר לה

כי אם היא לא תדע למה את לא רוצה לדבר איתה היא תדבק אלייך יותר טז פשוט תספרי לה שאם היא רוצה לעשות סקס בגיל צעיר שיהיה לה בכיף אבל את לא רוצה לדעת על זה..

למעלה