מרגישה צורך

1אילאיל

New member
מרגישה צורך

ומשתפת אתכם במחשבותי... הפורום החדש הזה, חשוב מאין כמוהו, את זה חוויתי בעצמי, בשבוע שעבר עת נכנסתי לכאן לראשונה. סביר שיש עוד הורים כמוני, מוטרדים, שואלים שאלות, לא מבינים ובעיקר מבולבלים. טוב שיש פורום כזה, טוב שיהיו כאן עוד הורים שחוו את החוויה שתיארתי קודם ויוכלו לתמוך בהם עם הבילבול הראשוני. כל אחד, שהפורום הזה חשוב לו, רצוי שיעשה כמיטב יכולתו לשווק אותו ליידע אנשים על קיומו.... בנוסף ניתן להוסיף מעבר לדיעות ולהגיגים, שכבר ממילא קיימים כאן, קצת נופך חברתי משהו... למשל - ברכות ליום הולדת (יובלי - רשימת תאריכי ימי הולדת מכולם...), ברכות לבוקר טוב ועוד סיפורים אישיים שהם לאו דווקא מנושאי הפורום פרופר... ניתן להוסיף עוד רעיונות, למי יש?

FireDragon

New member
אמ...

אני לא כל כך בקשר עם הורים של...(גייז, לסביות, ביז, טראנסים וסאצ')... אני מכיר הרבה מאוד אנשים מהקהילה- ואני יכול לנסות לגרום להם להביא לכאן את ההורים שלהם- אבל זה לא יהיה פשוט...רובם בארון, ואלה שלא- טוב... לא בהכרח רוצים שההורים שלהם ידעו יותר מדי על החיים שלהם. הייתי מציע את ההורים שלי- ואני עדיין מעלה את הרעיון איתם מפעם לפעם, כשהם במצב רוח טוב. אני עובד על זה. ואגב- אני בין השאר גם עובד על גרסא מחודשת של סיפור ישן שכתבתי לפני ה-מ-ו-ן זמן... שמכיל מצד אחד- סיפור על קשר רומנטי שהיה לי בעבר, ומצד שני- מכיל את כל הפחדים, הלחץ והפאראנויות שלי מהגילוי להורים. הגרסא החדשה- עוד לא גמורה, אבל אני יכול לפרסם פה את הגרסא הישנה... יום הולדת- אני חוגג 15 בסביבות החופש הגדול... הייתי מוסיף תאריך, אבל כרגע לפחות- אני מעדיף שלא. אני ביולי- את זה אני כן אגיד. בוקר טוב- הייתי שמח לעזור, אבל אני לרוב בבית-ספר בשעות האלה.. לגבי השאר- אולי שרשור היכרות מעמיק ונחמד? משהו בסגנון של "עשרה דברים שלא ידעתם על X- ופחדתם לשאול".

Yuval Y

New member
ובכן...

הגבתי בפועל, ואני מגיב כאן גם... פתחתי שירשור יומולדת, וגם הכנתי לוח שנה, פתחתי שירשור קליל על בעלי חיים, 10 דברים שלא ידעתם [וגם לא רציתם לדעת] יכול להיות רעיון מעניין
אתם מוזמנים פשוט לרשום, אני לא היחיד שמוביל את הפורום

babushka

New member
גם אני נהנית כאן../images/Emo140.gif כמוך אילאיל

אני אוהבת להכנס לכאן בכל הזדמנות - לקרוא- ולהגיב (אם יש לי מה לאמר - ומה לעשות שאני פטפטנית לא קטנה-
). הרבה כוח לכולכם ושבת שלום (כן יום שישי היום ). שלכם בבושקה- נחמה

למעלה