מרגישה צורך עז ל...

Pink Lavender

New member
מרגישה צורך עז ל...

להגיד שלום...
טוב אני באתי... ומה ראיתי? כלום.
וזה היה עצוב... מאוד עצוב...
אז החלטתי לעצבן אתכן בכמה שאלות... וכן אתן חייבות לענות...
1. מה הדבר הכי מגניב בסדרה (נמק, הסבר ותן דוגמאות)
2. מה הייתה הסצינה שהכי אהבתן עד עכשיו... (תיאור, ועם יש כח, צירוף תמונה).
3. עם מי תהיה לורליי בסוף? (בין האפשרויות לוק, כריסטופר, מקס או בחור חדש)
4. מה אתם מאחלות לעצמכן (לפורום, לחברים, לנעל הימנית שלכם... מה שבא...) לשנה החדשה...
וזייהו
מלאו בהמוניכן...

Pink Lavender

New member
אני ראשונה!!! ../images/Emo9.gif

1. הדבר הכי מגניב בסדרה זה "שלא משנה מה (כמה פעמים ראית את הפרק, כמה פעמים סיפרת לחבר'ה בבית צפר את הבדיחות מבאג, או נידנודים של מתי תגיע עונה שלישית...) בנות גילמור [והדיאלוגים המגניבים של באג] ולורן ואלקסיסה - לא ימאס ! . 2. הסצינה שהכי אהבתי- שאלה קשה... מה חשבתי לעצמי? ויש כ"כ הרבה תשובות!!! אמממ, אני אבחר בסצינה שג'ס קנה את הסל של רורי "סל [מצביע על הסל], מכינת הסל [מצביעה על רורי], בחור שלא הביא מספיק כסף [מצביע על דין]. 3. אני אישית חושבת שהיא צריכה להיות עם לוק... וכך כנראה יהיה... 4. אני מקווה שזו תהיה שנה מגניבה
, שאנשים יכתבו מידי פעם בפורום... ושהנעל הימנית שלי לא תתלכלך בדבש.

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gifתשובותי...../images/Emo15.gif

הדבר הכי מאגניב בסדרה הוא כמובן הדיאלוגים המהירים והשנונים של הבנות... איין על זה...
הסצנה האהובה היא של רורי וג'ס, בחתונה של סוקי [יש בכלל צורך להזכיר לכן?!]. לור תהיה בסוף עם לוק. כריס... זה פשוט לא ילך. ולוק והיא כאלה מתאימים...
אני מאחלת לכווווווווווווווולם שנה נהדרת ומלאה ב
לפרקיו, סוגיו, מיניו ושחקניו..

לה לה לה...../images/Emo57.gif

אז... כן:
1- הדבר הכי מאגניב בסדרה? נמנמ... אפשר הדברים? טוב, אז לורליי וג'ס. לא לא, ג'ס הוא לא מאגניב. ג'ס הוא קול, כן. יש הבדל!
2- הסצינה שהכי אהבתי? וואו, היו הרבה, יותר מדי... אהבתי מאוד את כל הסצינות של רורי וג'ס ב"A Tiscket, A Tascket", במיוחד את הסצינה האחרונה, בה הם מדברים בטלפון במבוכה. כאלה חמודים...
3- לורליי תהיה בסוף עם לוק, ואני חותמת על זה. הסדרה מבוססת על המצח המיני ביניהם, על ה"אוף-אנחנו-כל-כך-רוצים-להיות-אחד-עם-השני-אבל-כמובן-שלא-נעשה-שום-דבר-בנידון" הזה שלהם, שאם בסוף הם לא יהיו ביחד, זה יהיה פשוט מחדל! (חיחיחי, אני מתחילה לדבר כמו המורה שלי לתנ"ך...
).
4- טויף, אז לשנה החדשה אני מאחלת לכל הפורומיסטיות החמדמדות שנת פורום פורה ומוצלחת. אנחנו עוד נהפוך את הפורום הזה לפורום הכי פעיל בתפוז! וחוצמזה- כל האיחולים הרגילים...
שנטובה לכם!

../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

המצח המיני ביניהם! זה יכול להיות שני דברים: או צפונית שאומרת "המתח המיני ביניהם" עם צ' במקום הת', או שיש ללוק וללורליי מצח מאוד סקסי...
בכל אופן, הכוונה היא ל"מתח המיני ביניהם".

frikin shin

New member
גם אני נעדרתי להרבה זמן מהפורום

אבל... אף אחד לא שם לב
לא נורא... אני עונה: 1. מגניב? אממ.. הדיאלוגים השנונים, העלילה ובעעע... לא יודעת? 2. אין כוח לא מצרפת תמונה. אהבתי מלא סצינות שאם אני יכתוב את כולם... לא יהיה טוב כי האצבעות שלי ישברו בשלב מסוים אז בעיקר את הסצינות שבפרק של הסלים מהעונה השלישית הכי הכי אהבתי סצינה שלורליי אומרת שיש לה חלומות שצב אוכל אותה (זה לא ממש ספוילר
) העונה הראשונה אני בקושי זוכרת אבל אהבתי את הפריק אווט של רורי כשהיא לא הגיעה בזמן למבחן. 3. אם ירצו לעשות סוף קצת קשה אז לורליי תהיה בודדה. אם רוצים שהכל יהיה טוב ויפה אז: כריסטופר. ואם רוצים קצת ספייסי: לוק. ומקס למי יש כוח אליו?
סתם סרח 4. לפורום: שנה טובה ומתוקה
מלאה בבאג
. לחברים
: שנה טובה אוהבת וחולה על כולכם
. לנעל הימנית שלי: אני לא לובשת אותך כרגע אבל תמיד עמדת לצידי (או מתחתי
) ועזרת לי ללכת. love you!
למה שבא: בעעעעעע שנה טובה לכולם!
(whats with the fish?
)

blue dragonfly

New member
אוקיי../images/Emo9.gif

שאלון חמוט
1. הדבר הכי מגניב בסדרה.... אממ כל הסדרה מאגניבה
אני חושבת שמישל
איזה דמות אדירה
לא, בעצם ליין. לא יודעת, כבר יותר מדי זמן לא ראיתי
טוף, אני חושבת שהרבי המזמר וכל השטויות שיש להם בבית
בכלל הבית שלהן מגניב
. 2. אני לא כל כך זוכרת את כל הסצינות, כמו שכבר אמרתי לא ראיתי באג כבר ממש הרבה זמן
אבל הסצינה שרורי וטריסטן התנשקו הייתה יפה
וגם כשלוק שבר לג'ס את הקיר זה היה מעולה
ובטח יש עוד מלא, אבל אני פשוט לא זוכרת
3. אני מאוד רוצה ובעד שלורליי תהיה עם כריס, כי הם באמת אוהבים אחד את השני ושניהם שולתים ומצחיקים ושניהם... שכחתי
אבל הם צריכים להיות בייחד!
וגם יש להם רורי משותפת, זה טיעון טוף
4. ייאי הגענו לקטע של ברכות
ברכות זה כיף
אז אממ HAPPY NEW YEAR
דבראשון לכל ה
יות השולתות באשר הן, אממ עלו והצליחו? תמשיכו להיות חמוטות ושולתות ודי להיתחנף
ולפורום- שתהיה מוצף תמיד בהודעות שנונות ומצחיקות, וש
תחזור אלינו, וגם אם אתה עובר תקופות של יובש, אל תידאג, אתה תעבור את זה
לכל אחד יש אפס אנד דאונס
ואנחנו תמיד פה להחזיק לך את היד
טוב די זה מתחיל להישמע מוזר
ל
- שתישאר סידרה יפיופה עם שחקנים יפיופים (ברובם|קירקוש|) ורייטינג יפיוף
הוריי
ולכלכלכלכל מי שאני אוהבת- שנה טובה
ייאי!

PURPLE CHICKEN

New member
הו, ייאי.../images/Emo9.gif

מה הדבר הכי מא(למה ה-א' יוצאת לי אוטומטית?
)גניב בסדרה? זה שכל פרק, וזה ממש לא משנה איזה פרק, נותן הרגשה ממש ממש טובה!
ושאחרי כל פרק אני מרגישה מאושרת ושלווה, וחושבת שלא משנה מה- העולם הוא בכל זאת מקום יפה.
וזהו.
מה הייתה הסצנה הכי אהבתן עד עכשיו? קרע, שאלה קשה.
אממ... ממש אהבתי את המונולוג המדהים של רורי ב- Lorelai's Graduation Day, אחרי שהיא פספסה את הטקס סיום של לורליי בגלל שהיא נסעה לניו-יורק לפגוש את ג'ס!
ואז לורליי אומרת לה כזה- "Okay, look, nobody wants to say this any less than me, but I - maybe you don't have a medical condition or a mental problem. Maybe, honey, you are falling for Jess." !
אווו, ושלוק דוחף את ג'ס למים! אדיר!
אבל וואו, יש כ"כ הרבה סצנות שאני ממש אוהבת, אי אפשר להחליט.
עם מי תהיה לורליי בסוף? דודו! עם לוּק!
יהיו לה עוד הרבה בחורים בדרך, אבל אין- לוק הוא ה-בחור שלה, ועד כמה שזה קיטשי וצפוי- הם בסוף יהיו ביחד.
מה אתן מאחלות לכבוד השנה החדשה? שתהיה לכולנו שנה מדהימה, ושנהנה כמה שאפשר!
ושתמיד נהיה מאושרים, לא משנה מה יקרה, ושנעריך את כל מה שיש לנו וננצל את זה כמה עד הסוף!
ובקטע קצת יותר
י ואישי שלנו- שתהיה לנו שנה באמת מעולה כאן בפורום, ושכל האנשים ישארו מתוקים ומדהימים כמו שהם!
ושהפורום יהיה יותר פעיל, ונחמד אז יוז'ואל, ו... שנהנה הכי בעולם!
אה, ושסופסוף נארגן מפגשפורום בלי מיליון בלאגנים נלווים!
שנה טופה

Lorelai

New member
אוו איי לייק ../images/Emo9.gif

1. מה הדבר הכי מגניב בסדרה (נמק, הסבר ותן דוגמאות) השנינות. אני מתה על שנינות. פשוט מ-ת-ה.
2. מה הייתה הסצינה שהכי אהבתן עד עכשיו... (תיאור, ועם יש כח, צירוף תמונה).
אני פשוט מ-ת-ה (חחח טוב דיי) על הקטע הזה. גם כי אני שונאת את ג'ס (חייתי באשליות כשאמרתי שהוא בסדר) וגם כי זה הקטע היחיד שממש צחקתי ממנו איזה דקה וחצי..
3. עם מי תהיה לורליי בסוף? (בין האפשרויות לוק, כריסטופר, מקס או בחור חדש) לוק, בטח שלוק. 4. מה אתם מאחלות לעצמכן (לפורום, לחברים, לנעל הימנית שלכם... מה שבא...) לשנה החדשה... שלכולם תהיה שנה טובהההה! וכמובן- אני מאחלת שבנות גילמור תגיע לארץ- בשמחות
ואמממ.. שהפורום הקטן לא ימות
. אבל פסדר, הצבתי לעצמי מטרה בשביל שהוא לא ימות.

YaLdoNet 4 EveR

New member
טוב גם אני אענה ^_^ ../images/Emo88.gif

הזיכרון שלי הוא מים והראש הוא מסננת אז לא ידעתי בדיוק מה להגיד אז עכשיו אני פשוט אעתיק משמרית וזהו.
הדבר הכי מגניב בסדרה... השנינות. וקצב הדיבור המטורף.
הסצינה שהכי אהבתי עד עכשיו... יש את "Because i love you, you idiot!" שזה פשוט שורה לחיים.
ויש את הקטע שג'סוש.. אהמ.. נרטב
. (שמרית שמה תמונה.
)
עם מי לורליי תהיה בסוף? ברור שלא לוק!
זה יעני דוסון קריק כזה.. שג'ואי צריכה להיות עם דוסון אבל הם לעולם לא נהיים חברים? (לפחות עד לפרק שאני ראיתי
) - אז ככה לוק תמיד יהיה זה שלורליי צריכה להיות איתו, אבל אני חושבת שהיא תהיה עם כריסטופר... כי ככה.
מה אני מאחלת לשנה החדשה.. לפורום המתוקי הזה ^_^, שתהיה לנו שנה פעילההה ופוריה
ו... שניפגש בזמן הקרוב!!!
זהו.

למעלה