תלות באימון
שלום לך דנה יקרה, אני לא ממהרת לקבוע תלות באימון דרך הרשת, בצורה כזו. גם יש לי בעיה מסוימת עם העניין תלות. אני יודעת שאני בוודאות תלויה באכילת אוכל בריא. כשאכלתי אתמול קופסת שמנת חמוצה, כל היום היום, סבלתי מכאבי בטן. בניגוד לבד"כ שאני קלילה ושמחה. אני גם תלויה ביוגה. תני לי כמה ימים ללא תרגול, וכואב לי הגב. והכתפיים. תלויה לגמרי. אני גם תלויה בתרגול סדיר של "התמקדות" (סוג העבודה הרגשית שאני עובדת איתה - לאחרים ולעצמי). שבוע בלי תרגול ואני כבר עצבנית. אני גם תלויה באימון, במיוחד כשאני צריכה אותו. אני תלויה בצמיחה קדימה. בהתפתחות. בתהליכי עבודה עם עצמי, נעזרת באחרים בד"כ, ומעט לבד או עם ספרים. ואני מתכננת להמשיך בכך כל חיי. תלות. ללא ספק. רק שאין לי שום בעיה איתה. להיפך. זה סוד ההצלחה שלי והחיים הממש ממש טובים. אני מעודדת מתאמנים לקחת הפסקה אחרי 12 פגישות, ואז לבחור אם לצאת לסיבוב חדש או לא. לפעמים עושים גם 40 פגישות אם צריך. ובדרך אכן עובדים על כמעט כל תחום בחייהם. אם אנשים רוצים לסיים את האימון, אני מציעה להם בהחלט לשקול כוון עבודה אחר. סדנה, מאמן אחר, קבוצה שנפגשת בקביעות. משהו. לא לנוח על זרי הדפנה, ואז להתחיל ללכת אחורה. אני מציעה לאנשים לקבל החלטה שהם ממשיכים לעבוד ולהתקדם כל חייהם. ואחרי כל זה, יתכן שמשהו בעבודה הזו עם המאמנת מפריע לך. משהו שיוצר מחשבה על תלות לא נכונה. ושווה לבדוק מה זה. אבל לא כי זה שנתיים וחצי. אלא כי את מרגישה שמשהו מפריע, אם את מרגישה.