מרגישה על הפנים...

מרגישה על הפנים...

לא ממש קשור לפורום אבל פשוט נפל עליי עצב... איך זה שהכל מסביב טוב, עשיתי קניות היום (לאלה שלא זוכרים או יודעים אני לא גרה בארץ וחבר שלי כן), טיילתי עם חברים במרכז העיר היינו בתערוכות הכל טוב ויפה. אבל חסר... אני כל כך מתגעגעת לחבר שלי, חזרתי הביתה בארץ היה 5 בבוקר דיברנו טיפה ואז הוא היה מת מעייפות כי חיכה לי כל הלילה ואז הוא נרדם עם הטלפון. למה אני יושבת עם דמעות ומרגישה שהאהבה חונקת אותי מהבחינה שיש לי כל כך הרבה לתת אבל אין את האפשרות... אז הוא בא אליי עוד חודשיים ואז אני נוסעת לארץ, כן סוף כל סוף נתראה וזה ממש קרוב אבל אני מרגישה חלשה. הגעגועים שוברים אותי. זה טירוף ככה לנהל קשר אני יודעת.... אבל אני לא מוכנה לוותר עליו... לא אחרי כל מה שעברנו. אצלי לילה, אצלו בוקר, אני מתאפקת לא להעיר אותו כי לא ישן כל הלילה אבל אני צריכה לשמוע את הקול שלו... אני רוצה את החיבוק שלו.... הגעגועים האלה שוברים, ומוציאים חשק מהכל.... אני יודעת שעוד קצת הנה עוד ממש קצת יהיה טוב אבל זה כל כך קשה! ויש רגעים כאלה שנשברים.....
ואי אפשר לעצור דמעות כאלה....

shirygo

New member
כן אני מניחה שזה קשה מאוד לנהל

מערכת יחסים בכלל ובשלט רחוק בפרט. מתי אתם אמורים להתאחד סופית (מתי תחזרי לארץ?).

עכשיו בקיץ ניהיה יחד תקופה של בערך

5 חודשים. נשאר לו עוד בערך שנה בצבא והוא רוצה לעבור לפה.

ע ו ל ם

New member
דונת חמדמדונת..

לפעמים המרחק.. זה מה שישאיר את הקשר לאורך זמן יותר ממה שחשבת.. הגעגועים, האהבה.. המרחק.. הכמיהה.. (וגם העצבות) ואז.. האיחוד שיגיע..
יהיה חשמל באויר.. יהיה מטורף.. כזאת אהבה שתתאחד.. פששש.... אפילו שהפציצו את הכור בעירק לא היה כזה פיצוץ..
עוד תתחברו.. ותהנו.. וזה יהיה כ"כ מיוחד, שמעטים הזוגות שיחוו חיבור כמו שאתם תחוו.. בינתיים.. תשמחי שיש לך אחד כזה שאוהב ומחכה לך.. ותהני מחייך בנייכר..

ע ו ל ם

New member
איך אני אוהב קטעים כאלה../images/Emo9.gif

את רואה איזה יופי?! זה "סימן" מאלהים...

חחחח תמסור לו שלא ישחק בנו יותר

מידי כי לפעמים זה כואב, יותר מידי כואב...

יש לי רק דבר אחד להגיד לך

אני מקנאה בך שאת מרגישה.. כי יש כאלה שלא מרגישים.. ויש כאלה שלא מצליחים להרגיש.. ויש כאלה שמפחדים להרגיש.. ויש כאלה שדוחקים רגשות לצד.. ויש עוד המון אנשים כאלה, לא רק אני.. וכמו שכבר אמרו קודמיי.. יהיה חשמל באוויר.. האיחוד.. הגעגעועים.. שולחת לך
חם!

ללא ספק אני מרגישה טוב שיש לי את

ההרגשה הזאת... אבל עדיין זה כואב את יודעת. כי זה משהו שחודר לך כל כך עמוק ויש לו כח עצום...

כן אני מבינה..

גם אני הייתי מאוהבת פעם.. לא יודעת אם להגיד לך לשמחתי או לצערי.. וכן.. יש לאהבה כוח עצום.. כל כך עצום שאפשר לעשות הרבה דברים טיפשיים שמתחרטים עליהם כל החיים.. בגלל זה אני חושבת שאני יותר נוטה "לצערי"..

דנטל

New member
הגעגועים הם חסרון גדול של האהבה

נראה לי שבסופו של דבר זה גורם להעריך יותר את מה שיש, אז יש פה גם יתרון.

כן אהבה בלי געגועים זו אהבה ריקה אך

כשהגעגועים כל כך חזקים זה מחליש... כרגע דיברנו והכל טוב כזה אבל עדיין אני מרגישה עוקץ בלב, חניקה כזו וזה כזה עצוב

דנטל

New member
תמיד הרגשתי הכי נורא

כשהם היו לידי ועדיין בפנים היתה לי התחושה הזו של געגועים. לא יכולה להסביר את זה. הם היו שוכבים לידי ואנחנו רואים טלויזיה נגיד, ואני מרגישה מין עייפות כזו כמו של געגועים. טוב, זה בטח בגלל שאני לא בנויה לזה. מזל שזה לא חובה. עוד חודשיים למניאק. זה יעבור לכם בטיל
.

למעלה