מרגישה לבד..

מרגישה לבד..

אני מרגישה אכזה מעצמי..מרגישה אכזה מעמצי כל מה שאני עושה כל מה שאני אומרת הכול בי אני לא סובלת..כולם שונאים אותי כולם מנצלים אותי כולם משפילים אותי..ודיי אני לא כיולה יותר אני רוצה למותת... יש לי חברות מאוד טובות..אבל אני נפרדת מהם עכשיו.. אמא שלי חולה באנורקסיה וניסה 3 פעמים למות.. אבא שלי מסכן כל הזמן אחותי צועקת אליו ואין ... אחותי בדיכי שלה אחותי השנייה חושבת רק ואך ורק ל עצמה ולא רואה אותי..היא אומרת שכל הזמן היא צרירה ללת יחס אלי ולטפל בי ולבנתיים אתנחנו מריכם לתת לה יחס ולטפל בה.. אני כ הזמן חושבת מה היה קורה אם אני לא פה ואני לא מרגישה כלום..

MommyHug

New member
../images/Emo201.gif מתוקה....

את לא לבד. יש לך את עצמך! אני מכירה את ההרגשה שכולם מנצלים, אי אפשר לסמוך על אף אחד, לא להישען על אף אחד, לא לבקש עזרה, אפילו חיבוק אני אישית לא מצליחה לקבל...
אבל אסור לוותר! כן, אני גם יודעת טוב מאד מה זה לרצות למות. אבל זה לא פותר כלום. כי אנחנו כן רוצים להרגיש טוב, נכון? אני מצטערת על אמא שלך... מצטערת שאת מרגישה כך. אולי הקומונה שלי תוכל להתאים לך- חבוק של אמא, מה את אומרת?...

תגובה

חשוב לשמור קשר טוב עם המשפחה. נסי לדבר אתם על דברים שאתם אוהבים, בעקר שאוהבים במשותף. עם החברים תדברי על דברים שאתם אוהבים לעשות בנפרד וביחד. כך יבנו הקשרים יותר טוב. אני מקוה שאמך תבריא, כדאי שתפנה לטפול גמילה.

קשה לקרוא את מה שכתבת ../images/Emo24.gif

לא כיף לקום ככה בבוקר את חייבת לעשות עצירה מכל מה שקורה לך ולחשוב על עצמך לטפל בעצמך נכון שלפעמים היוצרות מתהפכות אבל את לא צריכה לקחת על עצמך את כל הטיפול הזה מחזיקה לך אצבעות מצרפת לך קישור לפורום של סה"ר

תודה..

אני יודעת כמה זה קשה לקום בבוקר במחשבה שאת לא שווה כלום..ולחזור הביתה אחרי השפלות ולהגיד או למה קמתי היום או למה הכלתי לשם?? וזה קורה לי לא לפעמימם כל הזמן... ותודה על הקישור.. ועל ההפניה ניסו המון פעם...ולא הצליח כלום..הינו בתל השמור ואים כלום..

לדובילבולית

תודה הקישור אבל אחותי כבר נמצאת בסה''ר..והיא לא כל כך רוצה שגם אני יהיה בפורום הזה.. אבל תודה כל זאת..ואת צודקת קשה לקום כל בוקר ולחשוב שאת חסרת תועלת!

למעלה