מרגישה כ"כ לבד

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

ymz

New member
מרגישה כ"כ לבד

כ"כ בודדה בעולם הזה. אתמול בערב סיפרתי לחבר שלי מה עובר עליי הוא גילה רגישות של פיל בערך. בכיתי עד שנרדמתי, חלמתי שאני בוכה, התעוררתי באמצע הלילה בדמעות, קמתי בבוקר עם עיניים נפוחות וכאב ראש. בקיצור ממש פרצוף ט' באב. שהיום הזה יעבור כבר בתקווה שמחר ארגיש יותר טוב.

אדומה2

New member
מכירה את התחושה

כשאני מדברת עם בן זוגי על ענייני הורים, הוא אומנם רגיש, אבל אני יודעת שאין לו מושג על מה אני מדברת. כך גם עם המטפל שלי- שאולי יש לו יותר מושג, אבל גם כן לא ממש. לכן הפורום הזה כל כך חשוב, כי לא צריך להסביר יותר מדי, ולא צריך להתנצל, ולא צריך להרגיש רע עם התחושות העצובות שלי. מכירה את הבכי מתוך חלום על בכי. קרה משהו ספציפי שהצית את הכל?

S O O L

New member
אני לבד כי אף אחד לא יודע מה אני

מרגישה אני לא משתפת את בעלי כי הוא גם יתום מגיל 13 חלמתי בלילה על אמא סבתה וגיסתי שניפטרה ליפני כמה חודשים וקמתי ניסערת אין לי כוח יותר

S O O L

New member
אף פעם הוא לא שיתף אותי ואולי בגלל

זה אני לא משתפת אותו האמת שאנחנו דיי קרובים ומדברים על הכול ובכל זאת לא משתפים אחד את השני בנושא הזה כמה פעמים שהוא הרגיש שאני בוכה בלילה הוא חיבק אותי נתן לי מים ושותק ואני חושבת שגם לו קשה כי אמא שלי השלימה לו את החסר

אדומה2

New member
הכי אני רוצה לומר לך

שאני חושבת, דווקא בגלל הקירבה ביניכם, שכדאי לכם לנסות לדבר זה עם זו. העובדה שיש לך עם מי לשוחח שמכיר את התחושות היא יתרון גדול. לא צריך לעבור את הדברים הללו לבד, למרות שחלק מהדברים אי אפשר אחרת. יש לך פה אפשרות לעבור אותה בשיתוף עם בן זוג, אל תפספסי את זה.

ymz

New member
זה בא בגלים, בטח מכירות את זה

זה חודש מגעיל בסוף החודש היה צריך להיות יום הולדת לאמא שלי, ב7/8 יום מותו של אבא שלי (אחותי ואני לא עשינו משהו משותף, כל אחת מעבירה את היום הזה בדרך שלה)גם אז חבר שלי פלט איזה משהו, אבל לא התייחסתי לזה יותר מדי כי החלטתי שלא אכנס לזה. אתמול דיברנו "עלינו" וכל כל מיני דברים שקשורים לקשר שלנו ואיכשהו הגענו להורים וליחס ואז החלטתי להסביר לו מה בדיוק אני מרגישה. האמת זאת הפעם הראשונה שדיברתי איתו על הנושא ונראה לי שגם הפעם האחרונה. אין מה לעשות מי שלא חווה את זה בחיים לא יוכל להבין את ההרגשה.

ymz

New member
החיים ממשיכים

אני מנסה לראות את הדברים הטובים שבהם והאמת לא חסר גם כאלה. למרות שהכי מתאים לי להיכנס למיטה לשים איזה סרט טיפשי ומצחיק (יומנה של בריג'ית ג'ונס למשל) ולא לצאת מהחדר כמה שעות טובות.

למעלה